Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ui ekleyip kordinat değişip m3 motel satacaktımdane alaka şimdi dediğimiz şeyle la
sensus denizwp atlama maydonoz senibakitelli sen cok konusuyon he
maydonuz ne kankasensus denizwp atlama maydonuz seni
aha m3 cüde geldimaydonuz ne kanka
kanka de ayrı bu arada azcık türkçe öğrenaha m3 cüde geldi
tamamkanka de ayrı bu arada azcık türkçe öğren
gel1v1 seribruh bana gitmiş daha fortnite oynamayı bilmiyorsun demiş lan yarın seni 1 vs 1 bekliyorum tamam mı 1 vs 1 eğer gelceksen bu yorumun altına yaz ama gelmeyeceksen demek ki korkaksın ve demek ki daha oynamayı bilmiyosun
?sensus denizwp atlama maydonuz seni
IOWIOĞAEIOJAWEIJWEIOGJGJWEIOGWEJIGOEWJIGOJWIJEWG HAKLIya aga sen harbi ucubesin la onu eskiden venyde altımda çalışanım/elemanım olarak duran pwais adlı arkadaş tarafından yapılmıştı yani niye bana gelip diyon noname nolife
?kanka altında çalışan çalışanına hiçmi demedin bu ne a*ına koduğum diye ? zaten alyrix meselesine hiç demeyecem veny_tokat.rar
Kanka o senin işindi yalnız adam seni işinden etmesin.kanka al al şunu raid-clothe ye ekle satarsın veny-clothing v2?
Paylaşım - UI Context Menu | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.net)
aynen kanka haklısın :dKanka o senin işindi yalnız adam seni işinden etmesin.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!