Merhaba öncelikle ben Saksı. Fivem Türkiyede bu zamana kadar geçtiğimiz son 2.5 yıldır düzenli ve keyifli bir şekilde rol yapıyorum ve bu yolda çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar edindim. Ekip olarak adlandırmayı pek sevmediğim tatlı bir arkadaş ortamına sahibim. Bu kadar zaman sonra bu arkadaş ortamına yeni insanlar yeni isimler ve farklı rol hikayeleri katabiliceğimiz kafamızın uyuşucağı yeni arkadaşlar arıyoruz . Başından sonuna kadar birçok sunucuda birçok farklı role imza attık hikayeli sistematik ve birazda eski kafalı rol yapan bir ekibiz. Eğer bu mesajı okuyup hala fivemde böyle insanlar da mı varmış diye merak edip konuşmak isterseniz kapımız sana sonuna kadar açık. Aktif olarak V7 de illegal rol yapıyoruz lakin yapısal olarak esnek bir rol yelpazesine sahibiz. Eğer bireysel yoğun bir egoya sahipseniz lütfen uzak durun boşuna zaman kaybetmenizi istemeyiz. Amacınız trollemek bile olsa gelip konuşabiliriz belki kafanızdaki bir kaç şeyi değiştirip birlikte keyifli roller çevirebiliriz. Tanıştığıma memnun oldum.
DİSCORD SUNUCUMUZ:
YOUTUBE KANALLARIMIZ:
DİSCORD SUNUCUMUZ:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
YOUTUBE KANALLARIMIZ:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.