İsim değişir. Kimlik değişmez.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Merhaba arkadaşlar,
Ben neox — birçok eski sunucu sahibi ve oyuncu beni FiveEye ile tanıyordur. Bugün sizlere uzun zamandır üzerinde çalıştığım yeni projemden bahsetmek istiyorum.
Argos Project Nedir?
Argos, Discord ve FiveM cheat ekosistemine yönelik bir kimlik istihbarat platformudur. Adını Yunan mitolojisindeki 100 gözlü dev Argus Panoptes'ten alıyor — hiç uyumayan, her şeyi gören bekçi.
İsim değişir. Avatar değişir. Hesap silinir.
Kimlik değişmez. Pattern kalır. Argos hatırlar.
Sunucu sahipliği yapmış, oyuncu almış, hile satıcılarını takip etmiş olan herkes bilir: cheater'lar genelde yeni hesap açar, ismi değiştirir, avatar yeniler ve "temiz başlamaya" çalışır. Argos'un çıkış noktası tam burada — bir kullanıcının Discord ID'si, FiveM license'ı, Steam ID'si, hardware bilgileri hiçbir zaman değişmez. Bu kalıcı kimliklerin üzerinden tüm geçmişi takip ediyoruz.
Yani:
- İsim değişti → biliyoruz
- Hesap değiştirdi → license aynı, yakalanır
- Sunucu değiştirdi → izi takip edilir
- Ticket Açtı → Database'de
Neler Yapabilirsin?
- Lookup — Discord ID gir, kişinin tüm geçmişini saniyeler içinde gör: bulunduğu sunucular, eski isimleri, hesap yaşı, son aktivite, risk skoru
- Ban Geçmişi — 29.000+ doğrulanmış ban kaydı. Kim, neden, ne zaman, hangi sunucuda banlanmış
- Ticket Aktivitesi — 900+ ticket kaydı. Hangi sunucuda hangi konuda destek talebi açtı
- Multi-Identifier — Steam ID, FiveM license, Xbox Live, karakter ismi — hepsi cross-reference
- FiveM Sunucu Taraması — Public FiveM sunucularını otomatik tara, şüpheli oyuncuları kimliklerine göre tespit et
- Alt Hesap Eşleştirme — Aynı license / Steam / karakter paylaşımına göre yüzde-bazlı alt hesap tespiti
- Toplu Kontrol — Yetkili & Ekip alımlarında 50 ID'yi aynı anda sorgula, profesyonel HTML rapor olarak indir
- Mesaj Sinyalleri — Şüpheli içerik kalıpları, lisans formatları, ödeme adresleri, davet linkleri
- Yeni Sunucu Keşfi — İzlenen sunucularda paylaşılan yeni cheat sunucu davetleri
- Anlık İndeksleme — Her yeni isim, her yeni hesap saniyeler içinde işlenir
Kimler İçin?
- Sunucu sahipleri — şüpheli oyuncuyu unbanlamadan / yetkili almadan önce arka plan kontrol
- Yetkili ekipleri — alım sürecinde adayın geçmiş kontrolü, cross-server cheater takibi
- Anti-cheat geliştiricileri — pattern analizi, alt hesap tespiti, davranış kalıbı
- Discord moderatörleri — yeni katılan şüpheli kullanıcı incelemesi
Nasıl Kullanılır?
- Siteye gir →
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Sağ üstte "Sign in with Discord" → Discord OAuth ile tek tık giriş (şifre yok)
- Otomatik Free hesap açılır, Dashboard'a yönlendirilirsin
- Sorgulamak istediğin Discord ID'yi yapıştır → tüm geçmişi karşında
Free vs Premium
- Günde 5 sorgu
- Kimlik kartı temel bilgileri (avatar, ad, hesap yaşı)
- İlk görülme + son aktivite tarihleri
- Risk göstergesi
- Sayısal özetler (ban / ticket / signal sayıları)
- Sınırsız sorgu
- Tam ban detayları (kim, neden, ne zaman, hangi sunucu)
- Kullanıcı adı + avatar geçmişi (linkli)
- Tüm ticket aktiviteleri
- Multi-identifier (Steam, license, karakter)
- Alt hesap eşleştirme + network analizi
- FiveM sunucu tarama (bölge bazlı)
- Toplu HTML rapor (50 ID'ye kadar)
- Yeni sunucu keşfi
- Mesaj sinyalleri detayları
- Son katılımlar gerçek-zamanlı feed
Şu an Premium kayıt sadece Discord üzerinden manuel iletişim ile yapılıyor.
Veri Kaynakları
- Collector — izlenen cheat sunucularındaki public olayları (üye katılımı, kanal oluşturma, ticket aktivitesi, davet linkleri) gerçek zamanlı işliyor
- Ban arşivleri — bilinen public ban listelerinden + manuel admin entry'lerden derlenmiş 29.000+ doğrulanmış kayıt
- Topluluk katkıları — sunucu sahiplerinin bizimle paylaştığı ban listeleri, cheat sunucu davetleri, ticket logları
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Güvenlik ve Gizlilik
- Discord OAuth ile sadece kullanıcı ID, username, avatar, e-posta alıyoruz — sunucu / mesaj erişimi YOK
- KVKK & GDPR uyumlu, tam Türkçe yasal sayfalar mevcut
- Verileriniz hiçbir 3. tarafa satılmaz, paylaşılmaz
Linkler
| Ana Site |
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
| Dokümantasyon |
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
| Fiyatlandırma |
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
| İletişim & Destek |
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
| Discord (DM) |
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
Son Olarak
Argos, sunucu sahipleri + yetkililerin gerçek bir ihtiyacına cevap vermek için doğdu. Türkiye FiveM sahnesini en yakından tanıyan biri olarak, neyin eksik olduğunu yıllarca gördüm — şimdi bunun çözümünü inşa ediyorum.
Geri bildirimleriniz, sorularınız, görüşleriniz olursa altta yorum bırakın veya Discord'dan bana direkt yazın. Yapıcı eleştiri özellikle değerli — projeyi sizinle birlikte büyütmek istiyorum.
Eğer projenin gelişmesine katkı sağlamak isterseniz Premium üyelik alarak, veri katkısı yaparak veya basitçe siteyi başkalarına önererek yanımda olabilirsiniz.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
"Maske her zaman düşer."
Son düzenleme: