[Aranıyor] FiveM'de Kalıcı Bir Topluluk Projesi İçin Yönetim Ekibi / Bireysel Yöneticiler Aranıyor!
Herkese merhaba,FiveM platformunda uzun soluklu, ayakları yere basan ve zamanla devasa bir topluluğa dönüşmeyi hedefleyen yeni bir projenin ilk adımlarını atıyoruz. Amacımız sadece tek bir sunucu açıp bırakmak değil; kendi kendini finanse eden ve nihayetinde harika bir esere dönüşecek bir gaming topluluğu yaratmak.
Projemizin Yol Haritası ve Vizyonumuz
Biz bu yola çıkarken bütçemizi, yönetim stratejimizi ve büyüme planımızı adım adım tasarladık:- 1. Aşama (Temel): İlk etapta, hem geniş bir oyuncu kitlesine hızlıca ulaşmak hem de projenin finansal devamlılığını güvene almak adına Non-WL (Whitelistsiz) bir sunucuyla start veriyoruz.
- 2. Aşama (Büyüme): İlk sunucumuz kendi masraflarını çıkarıp kendini döndürebilir hale geldiğinde, oradan elde edilecek ek geliri tamamen 2. sunucumuzu açmak için kaynak olarak kullanacağız.
- 3. Aşama (Büyük Eser): Bu iki sunucu da stabil bir şekilde işleyip birbirini desteklemeye başladığında, tüm bu birikimi ve gücü, asıl hayalimiz olan ve FiveM camiasında harika bir eser ortaya çıkartmak istediğimiz 3. sunucumuza aktaracağız.
Açık ve Net Olalım: Kesinlikle Kar Amacımız Yok!Biz bu yola ticari bir kazanç kapısı olarak bakmıyoruz. Bu süreçte kesinlikle cebimize kalacak bir kâr odağımız yok. Tek ve asıl önceliğimiz, projelerimizin kendi ayakları üzerinde durabilmesi ve hayallerimizi, fikirlerimizi hayata geçirebilmektir. Sunuculardan elde edilen her kuruş, yine bu projelerin kalitesini artırmak için harcanacaktır.
Biz Kimiz ve Şu An Ne Aşamadayız? (Gerçekçi ve Dürüst Olalım)
Biz bu sektöre dün adım atmış, ne yapacağını bilmeyen bir ekip değiliz. Daha önce FiveM platformunda imza attığımız ve başarıyla sonuçlandırdığımız projelerimiz var. Yani tecrübeliyiz, kriz yönetimini biliyoruz ve topluluk idare etme konusunda deneyim sahibiyiz.Ancak bu yeni topluluk projemizde gerçekçi olmak zorundayız:Şu an yolun tam anlamıyla başındayız ve işimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Arkamızda hazır bir yönetim ekibi, hazır bir oyuncu kitlesi ya da dışarıdan bir destek/sponsor yok. Her şeyi sıfırdan, en başından inşa ediyoruz. Yeni yeni geliştirmeye başladığımız bir Non-WL sunucu paketimiz var ve şu an paketten tasarıma kadar her şeyi kendi imkanlarımızla, kendi emeğimizle yapıyoruz.
İlk ve en büyük amacımız; stabil, optimize bir sunucu ortaya koyup güzel bir oyuncu kitlesi yakalamak. Bu zorlu ama keyifli mutfak sürecinde, yükümüzü hafifletecek ve bizimle omuz omuza verecek gerçek yol arkadaşları arıyoruz.
Kimleri Arıyoruz? (Yönetim Kadromuzu Kuruyoruz)
Projenin idari ve operasyonel yükünü bizimle paylaşacak, vizyonumuza ortak olacak Yönetim Ekibi arkadaşları ve Bireysel Yöneticiler arıyoruz.
Başvuru Kriterleri ve Değerlendirme Sürecimiz
Aramıza katılacak yöneticilerin projelerimizin hangi ayağında (1, 2 veya 3. sunucu) ve hangi pozisyonda yer alacağını tamamen kişinin bireysel yetenekleri belirleyecektir. Başvurularda şu kriterlere özellikle dikkat edeceğiz:- FiveM Geçmişi: Ne zamandır bu platformdasınız ve ne kadar tecrübelisiniz?
- Rol Mantığı ve Vizyonu: Genel rol mantığına bakışınız nedir ve nasıl bir rol ortamı yaratmak istiyorsunuz?
- Kural Hakimiyeti: FiveM genel kurallarına ve yönetim dinamiklerine ne kadar hakimsiniz?
Neden Aramıza Katılmalısınız?
Hazır ve kolay bir düzene konmak yerine, işi zor olan ama başarıldığında hikayesi büyük olacak bir projenin en başından beri ortağı ve karar mercii olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bizimle birlikte bu topluluğun temelini atan, zor zamanlarda yönetim kadrosunda yer alan herkes, projenin ilerleyen safhalarında ve açılacak yeni sunucularda da üst düzey yönetim kadromuzun en değerli parçası olarak kalacaktır.
İletişim
Eğer siz de bu vizyonun bir parçası olmak, yönetim tecrübenizi kalıcı bir projede göstermek ve bizimle birlikte yürümek isterseniz, bana forum üzerinden Özel Mesaj (DM) yoluyla ulaşabilir veya aşağıdaki Discord adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz:- Discord: diizci