Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PiByte

VIP Plus
VIP Plus
Developer
FT Kullanıcı
..

DF
Son düzenleme:
boyle basit bir altyapiyi 50 dolar gibi bir rakama satmak yerine public paylassan daha etik ve mantikli olur bence dostum. iyi forumlar

DF
boyle basit bir altyapiyi 50 dolar gibi bir rakama satmak yerine public paylassan daha etik ve mantikli olur bence dostum. iyi forumlar
Basit diye bahsettiğiniz yapıyı siz oluşturun ve gerçekten full fix olduğunu bize kanıtlayın sonra ben senden 50.000 dolara satın alıp burada ücretsiz paylaşacağım, alan insanlar bug vs. ile uğraşmıyorlar tertemiz özelleştirip sunucularını açıyorlar, piyasada bu kadar dolandırıcının yüzbinlerce lira kazanması etik, Pibyte ın o kadar emek verip hazırladığı tertemiz paketi 2.000 tl gibi komik bir rakama satması etik değil öyle mi ? Böyle hizmete çamur atanın iyi niyetinden şüphe ederim, heralde yolunuza taş koydu Pibyte 😅 iyi forumlar canım.

DF
Son düzenleme:
Basit diye bahsettiğiniz yapıyı siz oluşturun ve gerçekten full fix olduğunu bize kanıtlayın sonra ben senden 50.000 dolara satın alıp burada ücretsiz paylaşacağım, alan insanlar bug vs. ile uğraşmıyorlar tertemiz özelleştirip sunucularını açıyorlar, piyasada bu kadar dolandırıcının yüzbinlerce lira kazanması etik, Pibyte ın o kadar emek verip hazırladığı tertemiz paketi 2.000 tl gibi komik bir rakama satması etik değil öyle mi ? Böyle hizmete çamur atanın iyi niyetinden şüphe ederim, heralde yolunuza taş koydu Pibyte 😅 iyi forumlar canım.
dostum yoluma tas koyabilicek biri degilsiniz, bende bu piyasada onlarca ihtiyac duyulan ve ucretli satilan scripti ucretsiz yapip communityde paylastim. muhtemelen senin 50 katiniz emegim vardir bu piyasada. ben sadece kolay bir sistemi parayla satip ticaret yapmaya calismak yerine ucretsiz paylas ve ustune zaten cikacak olan bircok sorunla bas et ve topluluk ile iletisimde kal diyorum. kotu niyetli bir yorum yapmak istesem cok daha farkli bir cevap verirdim. kolay gelsin canim 😉

DF
dostum yoluma tas koyabilicek biri degilsiniz, bende bu piyasada onlarca ihtiyac duyulan ve ucretli satilan scripti ucretsiz yapip communityde paylastim. muhtemelen senin 50 katiniz emegim vardir bu piyasada. ben sadece kolay bir sistemi parayla satip ticaret yapmaya calismak yerine ucretsiz paylas ve ustune zaten cikacak olan bircok sorunla bas et ve topluluk ile iletisimde kal diyorum. kotu niyetli bir yorum yapmak istesem cok daha farkli bir cevap verirdim. kolay gelsin canim 😉
Ben kendi yaptığım işi satıyorum çünkü destek, sorunsuzluk ve kalite sunuyorum. Sen ücretsiz veriyorsun çünkü… evet, işte o kısmı biliyoruz.
Yoluna taş koymak için senin yolunu kullanmak gerekiyor ama kimse o yolu kullanmıyor. :ROFLMAO: Ben kendi müşterilerime hizmet veriyorum, sen de istersen kendi dünyanda gönüllü kahramanlığa devam edebilirsin. Sen kendi tarzında çalış, ben de kendi profesyonelliğimle devam edeyim. Ama lütfen, bir dahaki sefere “50 kat emek” falan deme; bu platformda abartıdan çok iş konuşuyoruz.

DF
Ben kendi yaptığım işi satıyorum çünkü destek, sorunsuzluk ve kalite sunuyorum. Sen ücretsiz veriyorsun çünkü… evet, işte o kısmı biliyoruz.
Yoluna taş koymak için senin yolunu kullanmak gerekiyor ama kimse o yolu kullanmıyor. :ROFLMAO: Ben kendi müşterilerime hizmet veriyorum, sen de istersen kendi dünyanda gönüllü kahramanlığa devam edebilirsin. Sen kendi tarzında çalış, ben de kendi profesyonelliğimle devam edeyim. Ama lütfen, bir dahaki sefere “50 kat emek” falan deme; bu platformda abartıdan çok iş konuşuyoruz.
benim gittigim yoldan istesenizde gelemezsiniz zaten dostum, ben yillardir bu piyasada emek vermis biriyim sizin gibi 1-2 yil once bu islere paket kurup leak scriptler birlestirerek baslamadim. eminim senin kullandigin (veya varsa musterilerinin) paketlerinde bulunan rastgele scriptlerde bile emegim vardir. bu isler 3-5 is yapip biona "+8 yil tecrube" yazmakla olmuyor. he belki yeni oldugun icin ismimi pek bilmiyor olabilirsin belki goz atmak istersin.
ha bu arada ego tatmini yapma diyebilirsin. ben insan gibi *bence* etik olan fikri dile getirmeme ragmen siz iki arkadas agresif cevaba kalktiniz.

DF
benim gittigim yoldan istesenizde gelemezsiniz zaten dostum, ben yillardir bu piyasada emek vermis biriyim sizin gibi 1-2 yil once bu islere paket kurup leak scriptler birlestirerek baslamadim. eminim senin kullandigin (veya varsa musterilerinin) paketlerinde bulunan rastgele scriptlerde bile emegim vardir. bu isler 3-5 is yapip biona "+8 yil tecrube" yazmakla olmuyor. he belki yeni oldugun icin ismimi pek bilmiyor olabilirsin belki goz atmak istersin.
ha bu arada ego tatmini yapma diyebilirsin. ben insan gibi *bence* etik olan fikri dile getirmeme ragmen siz iki arkadas agresif cevaba kalktiniz.
Yıllardır bu piyasadayım masalını o kadar çok duyduk ki artık promosyonlu geliyor. Leak script birleştirerek başladın diyorsun, bayağı iddialı olmuş. Benim yaptığım iş senin ezbere tahminlerinden ibaret değil. Senin kadar tecrübeli olabilmek için eski scriptlerin altına imza atıp yıl sayısı biriktirmem gerekecekse vazgeçeyim kalsın. :ROFLMAO:
Kullandığın paketlerde benim emeğim vardır demen de çok hoşuma gitti, demek ki senin katkıların o kadar görünmez ki insan kullandığını bile farketmiyor. :ROFLMAO:
Biz agresif cevap vermedik, sen ego fışkıran bir paragraf yazınca doğal olarak şak diye yerine koyduk. Bir de etik fikirdi diye paketlemişsin. Burası reklam yeri değil, konumu kirletme daha fazla, ikile...

DF
Yıllardır bu piyasadayım masalını o kadar çok duyduk ki artık promosyonlu geliyor. Leak script birleştirerek başladın diyorsun, bayağı iddialı olmuş. Benim yaptığım iş senin ezbere tahminlerinden ibaret değil. Senin kadar tecrübeli olabilmek için eski scriptlerin altına imza atıp yıl sayısı biriktirmem gerekecekse vazgeçeyim kalsın. :ROFLMAO:
Kullandığın paketlerde benim emeğim vardır demen de çok hoşuma gitti, demek ki senin katkıların o kadar görünmez ki insan kullandığını bile farketmiyor. :ROFLMAO:
Biz agresif cevap vermedik, sen ego fışkıran bir paragraf yazınca doğal olarak şak diye yerine koyduk. Bir de etik fikirdi diye paketlemişsin. Burası reklam yeri değil, konumu kirletme daha fazla, ikile...
1763154505163.png
SYDFTSDUYFTSDUYTFJHASDGFKJHDASGFKJAHSGFDSAKJH bu mesaj size cok koymus ki ego fiskiran bir mesaj olarak algilamissiniz bro
allah yardimciniz olsun, size ve hizmet verdiklerinize sabir diliyorum. ha bu arada yapamadiginiz seyler olursa AI ile ugrasmayin yardimci oluruz utanmayin.

DF
Ekli dosyayı görüntüle 108608
SYDFTSDUYFTSDUYTFJHASDGFKJHDASGFKJAHSGFDSAKJH bu mesaj size cok koymus ki ego fiskiran bir mesaj olarak algilamissiniz bro
allah yardimciniz olsun, size ve hizmet verdiklerinize sabir diliyorum. ha bu arada yapamadiginiz seyler olursa AI ile ugrasmayin yardimci oluruz utanmayin.
elimde hatasız boyasız tramersiz temel paket var sarayim mi kardesime 1.999TL

DF
Selamlar, full fix new qb temel paketimiz satıştadır.

- Paket qb framework ve ox inventory entegrelidir.
- Paket alt yapısında hiçbir problem bulunmamaktadır.
- Paketimizde emlakçı, gunshop, departmanlar, mekanikler, kafeler, restaurantlar gibi bir çok alanın depoları, gerekli scriptleri, mapleri hazırdır.
- Paketin görselleri canlı detaylı tanıtım ile sunuculacaktır.

Fiyat 2.000 tl dir.
Discord:
pibytee
2K biçtiğin bir pakete gerçekten emek verdiğini söylüyorsun, paket içerisinden preview atmaya bile üşenmişsin.

DF
2K biçtiğin bir pakete gerçekten emek verdiğini söylüyorsun, paket içerisinden preview atmaya bile üşenmişsin.
Sizin gibi full fix deyip bol hatalı özel soslu paketleri kakalamıyoruz biz gerekirse her görmek isteyene tek tek 4 saat 5 saat de olsa canlı detaylı tanıtım yapıyoruz. Hepinizin satışı durdu diye dmi bu kuyruk acılarınız saldırılarınız? Konuyu boostlamaya devam edin, minnettarım size 🙏 😅

DF
HAKKI BENCE BU SAATTEN SONRA 2.000 TL DEĞİL 4.000 TL
FİYAT GÜNCELLENMİŞTİR.
💥🇹🇷

DF
Son düzenleme:
Buraya ben gelmeyeli bi hayli vasıfsızlaşmış buralar. Yazık. O yüzden biraz uzun geçireyim bari, bi 2-3 sene daha idare etsin.

Güzel kardeşim bak, piyasa QB-to-ESX dalgasıyla cebelleşirken harıl hurul sc editleyip foruma paylaşan hatta satan lameeveloper'lardan bi farkınız olsun.
txAdmin recipe paketi 10 saati geçmez bi emekle farklılaştırdıktan sonra henüz göze yeterince farklı ve orijinal gelmediği için preview'ını atamayacağın, seni arkada CSS değiştirmekle uğraştıracak bi paketi 2 küsür liraya satmaya kalkmanın mantığı ne?

Zaten "bu olmuş ula" diye alınan, forumda-piyasada rağbet gören paketlerin neredeyse tamamı
-Temel temiz paket bul
-Türkçeleştir/Türkçeleştirmeyi tamamla
-Hile açıklarını fixle
-Piyasanın alışık olduğu keybind/komutları geçir
-Birkaç revaçta özellik ekle
-Araya safe leak serpiştir
-Sat
mentalitesiyle ortaya çıkmış paketler. recipe paketleri trigger fix, css değiştirme özelliği ve tam localization ile gelse zaten akodmn piyasasında iş yapacak dev yok :D

Bari ayarını kaçırmayın. Kullandığı admin menünün adı üstünden paket ayrımı yapmaya karar vermiş ("m3 paket" diye bi muhabbet çıktı olm bu sektörde) bi piyasaya iş yapıyosun. Bari rehavetinizin bir ayarı olsun.

Oturup hala qb-smallresources kullanan, optimizasyonu katiyen yapılmamış, envanter, f3, HUD, context menu, chat, notify, target tasarımları aynı dile/temaya uyarlanmamış, bu zahmetlerin verilmediği "paket"ler çıkıp duruyor ben de izliyorum. Üstüne bi de gidip millet alıyo aw bunları.

4 sene önce ücretli geliştiriciliği bırakıp sunucu açmaya yöneldiğimde bu piyasanın yozlaşıp yavaşlayıp işin ele düşeceğini tahmin etmiştim de böyle bir konu görebileceğim noktaya gerileyeceğini hiç düşünemezdim.

Sen bu paketi oturup satabilirsen bana haber ver kanka... Neden mi? bu oturup şu an kıçımın kenarıyla 1 ayda çıkaracağım paketin yok satacağı anlamına geliyor çünkü. Hem siz de görmüş olursunuz, "yapı ve sistem" nasıl oluyormuş.
Satmaya cesaret ettiğin, PiByte PiByte senin de yancılığını yaptığın o BASİT sisteme ziginizin tepesine bakar gibi bakıp "bizim sistem hakkaten basitmiş la, 2000 etmezmiş, biz bunu bi halt sanıyomuşuz" dediğinizde anlamış olursunuz.

Verdiğiniz fiyat bir paket için çok değil kardeşim. O konuda lafım yok. Ama verdiğiniz fiyat, oturup henüz thread'i oluştururken preview'ını atmayacak kadar az ciddiye aldığınız pakete çekilecek fiyat değil. O fiyat 0 tl'dir. Adamakıllı emek verilmemiş çöpe para vermek istemez insan.

PiByte PiByte sana gelirsek. Kimsin bilmiyorum, nesin bilmiyorum, elinden ne gelir ne gelmez bilmiyorum.
Ama bana 50.000 dolar borçlu kalırsın güzel kardeşim, bozarım seni.
O parayı da sökerek alırım senden. Ondan bence iddiandan vazgeç. [burada tehdit yok Mod. bey, iddianın hakkını verebileceğimi belirtiyorum]
Beni zirzop bi forum konusundaki iddanın hakkını vericem diye emekliliğini bozup sıfırdan base-sistem yazmakla uğraştırma.

Ben fivem'den emekli olduğumdan beri bu tip paralar için iddiaya girmem gerekmeyecek bir hayat kurdum kendime. Halen daha aynı yetenekleri konuşturduğum bir iş ile üstelik. Sana da aynısını tavsiye ediyorum. Piyasaya gir, farkını göster, bu farktan kazanç elde et, paranı kazan, izini bırak, ve çık git.
Bunu yaparken kimseyle kuru iddialaşma.

Karşında ( TorPak TorPak ) gibi, polis megafonu gibi server-heavy bir sc'yi sıfırdan çıkarıp kullandırabilmiş, bunun dışında adını sayamayacağım bir ton iş yapmış bir dev (iki anlamda da) duruyor, sen aptal saptal iddialara giriyosun... yok "aynısını yaz full fix olsun 50.000 dolara ben alıcam" gibi iddialar falan ne gerek var olm?

Ben en prime dönemimde, userbot satışından networking ve paranın içinden geçtiğim, herkesin bana bişey sorup ettiği, forumda aktif olduğum, altımda 5 server bulundurduğum community döneminde, biriyle (mixas, tagını bulamadım) iddialaştım, geldi beni bozdu herif. Üstelik bi FT forum konusunda. Ara bak, bulursun. O günden beri özellikle bu piyasada g0tünün çok kalkık olmaması gerektiğini net anladım.

Umarım sana bana anlattıkları gibi anlatmazlar, bu post biraz fren etkisi yaratır.
OP developerımsı arkadaşa da 2k'ya minimal edit paketinin satışı konusunda şans dilerim, umarım kekleyecek keriz bulur, ya da keriz keklemeye kalkacak kadar keriz olmayı bırakır, ikisinden biri.

İyi forumlar.

DF
İnsanların sattığı ürünlerin fiyatının kimsenin umurunda olmaması gerektiğini düşünüyorum herkes istediği fiyatta satabilir ürünlerini benim fikrimce ancak bir paket önce 2000 ardından 1000 ardından 4000₺'ye satılıyorsa burada garip bir durum var gibi duruyor.

Ben daha çok temel paket ve full fix ibaresine takıldım, Bence kimse temel paket satışı yapmamalı çünkü sebebi açık insanlar temel paketleri geliştirerek kendi paketlerini satışa çıkartıyor temel paket satıp üstüne lisans falan koyduysan apayrı bir rezillik bu arada. Full fix ibaresi bence FiveM üzerinde yalan bir kelime benim gözümde, kimse kendini kandırmasın kimse müşterilerinin ne isteyeceğini bilemez, ne bekleyeceğini bilemez hadi müşteri ihtiyaçlarını karşıladın kullandığın scriptler (forum üzerinde keyli içerik satmak yasak olduğu için scriptlerin github olduğunu varsayıyorum) illa ki güncelleme alıyor ve kendi içlerinde sorun çıkabiliyor neye dayanarak full fix ibaresini koyuyoruz?

Bu fiyat konusundaki kararsızlığınıda henüz anlayamadım 10 dakika içerisinde 3 kere fiyat etiketi değişti güncel enflasyon ile mücadele mi etmeye çalışıyorsun?

Hepinize iyi forumlar diliyorum, özlendiniz 😘

DF
İnsanların sattığı ürünlerin fiyatının kimsenin umurunda olmaması gerektiğini düşünüyorum herkes istediği fiyatta satabilir ürünlerini benim fikrimce ancak bir paket önce 2000 ardından 1000 ardından 4000₺'ye satılıyorsa burada garip bir durum var gibi duruyor.

Ben daha çok temel paket ve full fix ibaresine takıldım, Bence kimse temel paket satışı yapmamalı çünkü sebebi açık insanlar temel paketleri geliştirerek kendi paketlerini satışa çıkartıyor temel paket satıp üstüne lisans falan koyduysan apayrı bir rezillik bu arada. Full fix ibaresi bence FiveM üzerinde yalan bir kelime benim gözümde, kimse kendini kandırmasın kimse müşterilerinin ne isteyeceğini bilemez, ne bekleyeceğini bilemez hadi müşteri ihtiyaçlarını karşıladın kullandığın scriptler (forum üzerinde keyli içerik satmak yasak olduğu için scriptlerin github olduğunu varsayıyorum) illa ki güncelleme alıyor ve kendi içlerinde sorun çıkabiliyor neye dayanarak full fix ibaresini koyuyoruz?

Bu fiyat konusundaki kararsızlığınıda henüz anlayamadım 10 dakika içerisinde 3 kere fiyat etiketi değişti güncel enflasyon ile mücadele mi etmeye çalışıyorsun?

Hepinize iyi forumlar diliyorum, özlendiniz 😘
hatasız boyasız tramersiz isterseniz eksperede gosterebiliriz full fix paket 3.999tl salayim kardesime

DF
kanka temel derken sadece şaseyi mi satiyon hatasiz olarak
şase podye airbag'ler orjinal sekilde elinde kardesim 3.999tl odeyerek sahip olabilirsin (5 dk once 1.999'du malum ekonomi biliyorsun bizde gecirelim millete)

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//