Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

+28 Yaş | Sunucunu yönetecek adama ihtiyacın mı var?

doomdevsz

Üye
FT Kullanıcı
(ÜCRETSİZ)

Selamlar hoşgeldiniz.

Ben Burak 28 Yaşındayım.

Bu konuda bütün kartları açık şekilde paylaşacağım sonradan sıkıntı çıkartacak olan veya bu durumu kabullenmeyecek olan lütfen zamanımı çalmasın.

Aktif olmayan yetkililerden ve reklam yapmakta zorluk çeken insanlardan sıkıldıysanız baş yöneticiniz ayağınıza geldi :D

Normalde uzun bir süre ara vermeyi planlıyordum ama şuan tekrardan bir sunucuda hem rol yapıp hem yetkililik yapmak istiyorum.
Çok uzun süreler boyunca sadece üst yönetim kadrolarında bulundum ve çok fazla deneyim biriktirdim.

Her şeyden önce şuan bahsedeceğim bilince sahip sunucular ile birlikte yol yürümek istiyorum.

•Sunucuyu bir kurumsal alan gibi görüp gelene gidene efendi gibi davranan.
•Yaş skala saygısını bilen ve gereksiz absürt şekilde küfürlü konuşmayan.
•Dün geldin egosunu barındırmayan.
•Sunucu ortakları ile karı koca ilişkisi yaşamayan. Ve birbirlerinin arkasından iş çevirmeyen.
•Söylenen şeyleri aksatmak yerine direkt faaliyete geçen.
•OCC'de yaşadığı sıkıntıları sunucuya yansıtmayan!
•PARANOYAK OLMAYAN SUNUCU SAHİPLERİ! (EN ÖNEMLİSİ)
•Eli cebinde olan yazılımcı ile çalışmayan sunucular.
•+40 Çeken bir sunucu tercimdir.
•Kadın oyunculara sulanmayan.
•Sosyal rol yapmasını bilen.

Leak script ve bot oyuncu kullananlar iletişime bile geçmesinler!

Yetki hiç bir zaman yerimi ve değerimi belirlemez. Ama haddinden fazla bilgi birikimim var ve bu birikimi yararına kullanacağım bir sunucu arıyorum REFERANS olarak eski yönetim kadrosuna dahil olduğum insanlarla bizzat tanıştırabilir ve feedbacklerimi dinletebilirim.

Oyuncular ile aram çok iyidir yetkililik yaptığım sunuculardan çıkan insanlar bile bağımı koparmazlar hatta sunucu açmam konusunda ısrarcı davranırlar.

Beklentilerim:

ICC Yetki: En minimum düzeyde kullanıyorum noclip ile gezdiğimi göremezsin sunucunun rol dengesini sağlamak açısından süreklilik sağlarım ve bunu gözünle görürsün.
Ban ve Kick Yetkisi: Gece kimse aktif değilken hile troll geldiğinde banlamak için onun dışında zevki ve şahsi hiç bir sorunum sunucuyu alakadar etmez.
Otoriter ortam: Yetkililerin yönlendirilmesinde büyük rol oynarım otorite ve samimiyeti çok iyi sağlarım yeri gelir bağırır yeri gelir severim gerginlik düzeyim tadındadır huzur kaçırmaz ama genelde tatlı dilimden sevilirim.

Ne gibi durumlarda tatsızlaşırım.

Gruplaşma: Yetkililer arası ve yönetim arası gruplaşmada denge bozulur.
Yönetim ekibi sorumsuzluğu.
Sürekli diğer sunucular ile dalaşan sunucu sahipleri.
İnsanlarla üst perdeden konuşan insanlar.

Size ne katabilirim?

Günde +12 bazen 14 Saat Aktiflik.
Profesyonel photoshop kullanımı.
After effects kullanımı.
Rockstar editör kullanımı.
Etkinlik organizasyonu ve ekiplerle iletişime geçme fırsatı (legal+illegal)
Yetkilileri kordine etme ve sunucuya uyum sağlatma.
1 Haftalık gözlem raporu ve süreci ne yapılmalı ne nereye gitmeli
Sunucuya hikaye yazma ve oyuncuları bu hikayeye dahil edip sunucuya bağlama.
Her şeyi log tutarım ve istatistikleri yönetim ekibim ile paylaşırım.

Kısacası işinin ehli birisiyim. Verirsin yetkiyi Görürsün etkiyi gibisinden düşünebilirsin.

Management ve üstü + ICC yetki olarak düşünen arkadaşlar iletişime geçebilirsiniz teşekkürler. Buraya kadar okuduğunuz için.
NOT: İŞLETMELERİNİ VE DONATE ARAÇLARINI EKİPLERE VERİNCE SUNUCUNUN VDS'İNİ VERMİŞ GİBİ HİSSEDEN SUNUCU SAHİPLERİ LÜTFEN YAZMAYIN.

İletişim İçin Discord: dearjesusforgiveme

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//