Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

2 arkadaş sunucu arıyoruz

mamisita

Üye
FT Kullanıcı
2 kişiyiz yaşlar 25 daha önce mtada rp yapmışlığımız var ciddi hard rp tarzı sunucu arıyoruz

Merhaba! 👋

Umarım rahatsız etmiyorumdur. Ben NoVem Roleplay ekibinden yazıyorum.

Şu anda açılış hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz, tamamen özgün sistemler üzerine kurulan bir FiveM Roleplay sunucusuyuz. Amacımız yalnızca yeni bir sunucu açmak değil; uzun süre oynanabilecek, kaliteli rol ortamı sunan ve oyuncu geri bildirimlerini önemseyen kalıcı bir topluluk oluşturmak.

Sunucumuzda;
🚗 Tamamen optimize edilmiş özel sistemler,
💼 Gelişmiş meslek ve ekonomi altyapısı,
📱 Modern telefon ve kullanıcı arayüzleri,
🏙️ Gerçekçi ve sürükleyici roleplay deneyimi,
⚡ Sürekli güncellenen içerikler,
🛠️ Aktif geliştirici ekibi,
🤝 Oyuncu odaklı yönetim anlayışı bulunmaktadır.

Henüz resmi açılışımızı gerçekleştirmedik. Bu süreçte topluluğumuzu oluşturuyor ve açılış gününde güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Eğer sen de kaliteli bir roleplay ortamında yer almak, gelişim sürecini yakından takip etmek ve ilk oyuncular arasında bulunmak istersen seni aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

Discord sunucumuza katılarak gelişmeleri takip edebilir, duyurulardan haberdar olabilir ve açılış etkinliklerinde yerini alabilirsin.

🔗

Şimdiden zaman ayırıp mesajı okuduğun için teşekkür ederiz. Seni NoVem ailesinde görmek dileğiyle! 💙

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• mady

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//