Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Script satışı gayet tabi legaldir. İnsanlar emeğinin karşılığını alırlar tabi paylaştığı scriptlerin license hakkı başka birine ait ve satışa konulmasını istemiyor ise o durum ayrı bunu zaten kanıtlayarak konuları kapattirabilirsin. Birde yetenek farkı diyelim burada çok kabiliyetli insanlar var uğraşıyorlar vakit ayırıyorlar emeklerinin karşılığını alsınlar bence konu lütfen kapatılsın kanıt isteniyorsa project fiveme dair ekran görüntülerim bulunmaktadır en yüksek yetkilinin ağzından key satışı yasaktır diyeScript satışıda yasak bu forumu komple kapatalım ozaman.
Anladım, hayırlı satışlar (tabi böyle birşey mümkünse lul)Olum sen nasıl bir insansın script satışının yasak olduğunu nasıl bilmezsin şakamısın sen ya? Fivem foruma sadece drag&drop yapmak için girersen hiç birşeyden haberin olmaz tabi. Git bi TOS oku allahın cahil cühelası ya illa fivemden bir üst yetkili mi çağıralım buraya.
bro arkadaşla tartışmana gerek yok anlamak istediği gibi anlıyor ben adama key satışının yasak olduğunu direkt banladığını söylüyorum adam bana script satışı yasak diyor birde boş boş hakaret ediyor.Script satışı five.net forumunda yasak olabilir. Ancak fivem kendisine ait olmayan bir şeyi yasaklayamaz. Azıcık kafanı çalıştırsan bunu anlarsın. Bu yüzden o forumda script satışı yok. Ben script satıyorum diye benim fivem'e girişimi engelleyemez. Ancak sen five'e ait olan ücretli bir içeriği başkasına satıyorsun ve bu senin satın almada kabul ettiğin koşullara aykırı bir durum. Gelip bir de burada boş yapıyorsun. Bu yüzden scriptlere ait lisanslar var ve ne anlama geldiğini bilmen gerekiyor. Ben istersem "Hello World" yazıp 5 dolara satarım bu durum kimseyi ilgilendirmez. Umarım verdiğim örneklerden bir şeyler öğrenmiş olabilirsin.Admin konuyu kontrol edebilir misin? ?
Al işte tipik türk cahili haberi olmadığı bir konu hakkında gelmiş konuşuyor Fivem TOS oku sonra tekrar gel paşam.Script satışı five.net forumunda yasak olabilir. Ancak fivem kendisine ait olmayan bir şeyi yasaklayamaz. Azıcık kafanı çalıştırsan bunu anlarsın. Bu yüzden o forumda script satışı yok. Ben script satıyorum diye benim fivem'e girişimi engelleyemez. Ancak sen five'e ait olan ücretli bir içeriği başkasına satıyorsun ve bu senin satın almada kabul ettiğin koşullara aykırı bir durum. Gelip bir de burada boş yapıyorsun. Bu yüzden scriptlere ait lisanslar var ve ne anlama geldiğini bilmen gerekiyor. Ben istersem "Hello World" yazıp 5 dolara satarım bu durum kimseyi ilgilendirmez. Umarım verdiğim örneklerden bir şeyler öğrenmiş olabilirsin.Admin konuyu kontrol edebilir misin? ?
Adam
Al işte tipik türk cahili haberi olmadığı bir konu hakkında gelmiş konuşuyor Fivem TOS oku sonra tekrar gel paşam.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!