Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

//

• Konbuyu başlatan marfix
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 36
  • Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marfix

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
Discord
Marfix#7786
//

DF

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    147.4 KB · Görüntüleme: 256
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu yasak bir satıştır konuyu kapatabilir misiniz ? Project Fivemden takip edebilirsiniz key satışının yasak olduğunu

DF
Script satışıda yasak bu forumu komple kapatalım ozaman.
Script satışı gayet tabi legaldir. İnsanlar emeğinin karşılığını alırlar tabi paylaştığı scriptlerin license hakkı başka birine ait ve satışa konulmasını istemiyor ise o durum ayrı bunu zaten kanıtlayarak konuları kapattirabilirsin. Birde yetenek farkı diyelim burada çok kabiliyetli insanlar var uğraşıyorlar vakit ayırıyorlar emeklerinin karşılığını alsınlar bence konu lütfen kapatılsın kanıt isteniyorsa project fiveme dair ekran görüntülerim bulunmaktadır en yüksek yetkilinin ağzından key satışı yasaktır diye

DF
FiveM key satışı yasaklandı hocam ayrıca satışı bulunan kişileri yakalayıp engelliyorlar.

DF
Script satışı yasak Fivem TOS okuyup sonra buraya gelin. Fivem yasakladı bunu ben uydurmadım he diyorsanız key satışı yasak en başta script satışının yasak olduğunu bilmeniz lazım ki fivem bunu bilse bu siteye dava açardı.

DF
Allah aşkına bu kadar kişi fivemle haşır neşirsiniz script satışının yasak olduğunu bilmiyormusunuz?

DF
Kardeşim biz eklenti satmak legal demiyoruz ban atıyorlar diyorum olan senin parana yazık olacak alan kişilerde yazık olacak. Birşeyleri anlamak istediğiniz gibi anlamasanız olmazmı ?

DF
Tamam kardeşim bende diyorum ki key satışı ne kadar risk taşıyorsa script satışıda risk taşıyor onada ban atıyorlar.

DF
Bak hocam anlamakta sıkıntı çekiyor olabilirsin keyinizde farklı ip classları görünce direkt ip blackliste alınıyor ve hesap ban yiyor 3 defada satın aldım key satmadığım halde ban yedi. Biz burada eklenti satmak yasak değil demiyoruz zaten fakat sen bunu ısrar ile söylemeye devam ediyorsun. Bende key satışı yaptım 3 defa üst üste ban yedim. Sonra key alanlara parasını gittim geri iade ettim. Benim burada amacım senin para kazanmanı engellemek değil script satışı(yasak mı bilmiyorum nereden çıkardın bunu herhangi bir fikrim de yok) engellenemez birşey en azından şuan böyle. Fakat aldığın keyler fivemin kendi sisteminde görünmekte. İleride senin başın ağrıyacak ben sadece bu satışın senin için zararlı olacağını söylüyorum alacak arkadaşlar gene alabilirler.

DF
Olum sen nasıl bir insansın script satışının yasak olduğunu nasıl bilmezsin şakamısın sen ya? Fivem foruma sadece drag&drop yapmak için girersen hiç birşeyden haberin olmaz tabi. Git bi TOS oku allahın cahil cühelası ya illa fivemden bir üst yetkili mi çağıralım buraya.

DF
Olum sen nasıl bir insansın script satışının yasak olduğunu nasıl bilmezsin şakamısın sen ya? Fivem foruma sadece drag&drop yapmak için girersen hiç birşeyden haberin olmaz tabi. Git bi TOS oku allahın cahil cühelası ya illa fivemden bir üst yetkili mi çağıralım buraya.
Anladım, hayırlı satışlar (tabi böyle birşey mümkünse lul)

DF
Script satışı five.net forumunda yasak olabilir. Ancak fivem kendisine ait olmayan bir şeyi yasaklayamaz. Azıcık kafanı çalıştırsan bunu anlarsın. Bu yüzden o forumda script satışı yok. Ben script satıyorum diye benim fivem'e girişimi engelleyemez. Ancak sen five'e ait olan ücretli bir içeriği başkasına satıyorsun ve bu senin satın almada kabul ettiğin koşullara aykırı bir durum. Gelip bir de burada boş yapıyorsun. Bu yüzden scriptlere ait lisanslar var ve ne anlama geldiğini bilmen gerekiyor. Ben istersem "Hello World" yazıp 5 dolara satarım bu durum kimseyi ilgilendirmez. Umarım verdiğim örneklerden bir şeyler öğrenmiş olabilirsin. admin Admin konuyu kontrol edebilir misin? ?

DF
Script satışı five.net forumunda yasak olabilir. Ancak fivem kendisine ait olmayan bir şeyi yasaklayamaz. Azıcık kafanı çalıştırsan bunu anlarsın. Bu yüzden o forumda script satışı yok. Ben script satıyorum diye benim fivem'e girişimi engelleyemez. Ancak sen five'e ait olan ücretli bir içeriği başkasına satıyorsun ve bu senin satın almada kabul ettiğin koşullara aykırı bir durum. Gelip bir de burada boş yapıyorsun. Bu yüzden scriptlere ait lisanslar var ve ne anlama geldiğini bilmen gerekiyor. Ben istersem "Hello World" yazıp 5 dolara satarım bu durum kimseyi ilgilendirmez. Umarım verdiğim örneklerden bir şeyler öğrenmiş olabilirsin. admin Admin konuyu kontrol edebilir misin? ?
bro arkadaşla tartışmana gerek yok anlamak istediği gibi anlıyor ben adama key satışının yasak olduğunu direkt banladığını söylüyorum adam bana script satışı yasak diyor birde boş boş hakaret ediyor.

DF
Adam
Al işte tipik türk cahili haberi olmadığı bir konu hakkında gelmiş konuşuyor Fivem TOS oku sonra tekrar gel paşam.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//