Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

-

Lütfen ceza verin bana ya gerçekten lütfen ceza verin bir tane değişik alakasız bir github linki atar ders vermeye çalışır bir tane bakın bunu özellikle söylüyorum yalanından dolayı tanımamamdan ve alışveriş yapmamamızdan dolayı aptal oğlu aptal script aldım destek vermiyor küfür ediyor diyor ulan herifi görmemişim bu ne teşkilat mısınız? bir tane değişik pakete ek şeyler ister ücret istediğimizde eleştiri yapıyorum ayağına konu baltalar oğlum ne içiyorsunuz lan siz??
Hakkımızda bilgisi olmayan alışveriş yapmayan herkes hakkımızda konuşuyor 1 tane şikayetçimiz yok ulan bizle alışveriş yapıp memnun kalmayan yok

DF
Lütfen ceza verin bana ya gerçekten lütfen ceza verin bir tane değişik alakasız bir github linki atar ders vermeye çalışır bir tane bakın bunu özellikle söylüyorum yalanından dolayı tanımamamdan ve alışveriş yapmamamızdan dolayı aptal oğlu aptal script aldım destek vermiyor küfür ediyor diyor ulan herifi görmemişim bu ne teşkilat mısınız? bir tane değişik pakete ek şeyler ister ücret istediğimizde eleştiri yapıyorum ayağına konu baltalar oğlum ne içiyorsunuz lan siz??
Hakkımızda bilgisi olmayan alışveriş yapmayan herkes hakkımızda konuşuyor 1 tane şikayetçimiz yok ulan bizle alışveriş yapıp memnun kalmayan yok

Anlamadım konuda nedense bir çok kişi şikayetçi ve uslubunu düzelt lütfen rahatsız oluyorum.

DF
Anlamadım konuda nedense bir çok kişi şikayetçi ve uslubunu düzelt lütfen rahatsız oluyorum.
Kardeşim yapabiliyorsanız konunuzu açıp paylaşın bir de benim şahsıma ait yazdığım stile bakın bir de sizin ben arkadaştan gördüm mantığını kavradım bu kadar basit uğraştırmayın insanları baltalamayın konusunu

DF
Çekemeyen arkadaşlar konuyu üstte tuttuğunuz için teşekkürler, siz bize bir yorum atmaya çalışırken biz 1 satış daha yapıyoruz. Siz olmadan başaramazdık. Lütfen devamını getirmekten çekinmeyin.. ???

DF
Kardeşim yapabiliyorsanız konunuzu açıp paylaşın bir de benim şahsıma ait yazdığım stile bakın bir de sizin ben arkadaştan gördüm mantığını kavradım bu kadar basit uğraştırmayın insanları baltalamayın konusunu

Baltalamak değil ben altına sadece link bırakıyorum konuyu incelemek isteyenler için ben kimseye almayın demiyorum ki?
Arkadaş forumda olmasak ana avrat girecek belli ki :D

DF
ugurakay ugurakay üslubunuza dikkat edin bu forumda kurallar var sizlerde kurallara uymak zorundasınız, diğerlerine gelirsek bu konu neden bu kadar çok baltalandı arkadaşın müşterisi olanda burada olmayanda niye ?

DF
ugurakay ugurakay üslubunuza dikkat edin bu forumda kurallar var sizlerde kurallara uymak zorundasınız, diğerlerine gelirsek bu konu neden bu kadar çok baltalandı arkadaşın müşterisi olanda burada olmayanda niye ?

Yorumun için çok teşekkür ederim hocam insanlara karşı asla üslubumu bozmam normalde ama bu konuma gelip alakasız karalamalar yapan, yersiz demagoji yapan bilgisiz insanların işimi baltalamasına sinirlendim

DF
TURK TÜRK
Şu boş yorum atan arkadaşların yorumlarını siler misiniz özellikle NicoTine NicoTine kendisi scripti satın aldığını ve destek vermediğimizi küfür ettiğimizi söylemiş o kişiyi ilk defa görüyorum eğer böyle bir şey varsa size kanıt sunsun yoksa şikayetçiyim

DF
Arkadaşlar herkes kafasına göre ben bunu yok bunu şikayet ediyorum diye bir dünya yok bu foruma giriyorsanız kurallara uymak zorundasınız

DF
Script'te Hacker Meslek Olarak Gözükmesini Kaldıra Bilirmiyiz Acaba ?Yani Kimlik'te Sadece Işsiz Olarak Gözüksün Çünkü Hackerlik Bi Meslek Değil Ve Polisler Kimlik Kontrolünde Bunu Farketmemesi Lazlm

DF
Script'te Hacker Meslek Olarak Gözükmesini Kaldıra Bilirmiyiz Acaba ?Yani Kimlik'te Sadece Işsiz Olarak Gözüksün Çünkü Hackerlik Bi Meslek Değil Ve Polisler Kimlik Kontrolünde Bunu Farketmemesi Lazlm
İsterseniz yapılır

DF
Hacker tableti EKLENDİ (Hacker tableti olmadan hack yapamazsınız)
Polislere mesaj ve haritada konum gitme EKLENDİ (Hack sonucunda sizin belirlediğiniz şansa göre polislere bildirim ve konum gider)
İki seçenekte configden true,false ile açıp kapatılabilir.

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//