Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

?????? ???????? | ?????? ?? | ?????? ???? ????? ?????? | ???? ????? ?????????

Dostum ne zaman baktığına dkkat et istersen sunucumuz akşamları 25-30 kişiyi buluyor Ayrıca sadece 3-4 kişisi yönetim ekibinden yersiz yakıştırmaları kendi serverına sakla.Ayrıca bizde armut toplamıyoruz, bizde uğraşıyoruz, bizde yeterli yatırımı yaptık ve serverlistte taratıpta çıkmama imkanı yok. Konu yadırganmamız değil aynı listte 2 aynı adda sunucunun bulunması .
Dostum son arattığımızda serverlistte isminiz yoktu öyle ki yeni isim değiştirdiğinizde başlıktan gayet belli oluyor. Gelip burada başka bir serverın konusunun altına 3 5 eleman ile saldırmanız çok gülünesi. Sıkıntı list yönlüyse listte gözükmeyecek server public serverı olmasını istemiyoruz bu konuda yakında kaldırılacak youtube videosu paylaşıldığında. Demeden geçemeyeceğim saat 20.55 şuan serverınızda 1 kişi gözüküyor. 20 25 rakamları biraz abartı gibi bence?

DF
Pay to win mantığında değil sunucumuz, 20 kişi yönetim ekibimiz var bu adamlar gecesini gündüzüne katmıyor serverla uğraşıyor onlarında ekmek yemesi gerek diye düşünüyorum, Bağışçı paketi almadanda aynı konuma gelebiliyor oyuncularımız, Türkiyede en iyiyiz gibisinden şeyler söylemenizde yanlış. Yani paran çoksa ben ne yapabilirim?
Serverla uğraşan gecesini gündüzüne katan sadece siz değilsiniz. Siz benim gözümde Türk RP serverlarının bu hale gelmesinde başrolü oynayan kişilersiniz, biz uğraşıyoruz o yüzden donate atsınlar para yiyelim mantığını dibine kadar yaşatıyorsunuz. Donate atan kişiye silahtı paraydı evdi arabaydı herşeyi verip size donate atamayan oyuncudan en az 10 kat daha güçlü hale getiriyorsunuz. Donate kabul etmememizinde bizim zenginliğimiz ile uzaktan yakından alakası yok. Serverın aylık masrafını karşılayabilecek kadar parayı yönetim ekibi arasında toplayabiliyor. Oyuncudan karşılıklı donate almama sebebimiz Pay to win yaşanmamasını istememizden dolayı. Buraya gelip herkeste olan şeyleri yazmışlar diye bir ağız oyunu yapabiliyorsan bunları duyduğundada fakir edebiyatı yapmamalısın. Birazcık yaşınızın büyümesiyle anlayabileceğinizi umuyorum.

DF
Dostum son arattığımızda serverlistte isminiz yoktu öyle ki yeni isim değiştirdiğinizde başlıktan gayet belli oluyor. Gelip burada başka bir serverın konusunun altına 3 5 eleman ile saldırmanız çok gülünesi. Sıkıntı list yönlüyse listte gözükmeyecek server public serverı olmasını istemiyoruz bu konuda yakında kaldırılacak youtube videosu paylaşıldığında. Demeden geçemeyeceğim saat 20.55 şuan serverınızda 1 kişi gözüküyor. 20 25 rakamları biraz abartı gibi bence?
Dostum servera bir süre ara verdik fakat bu isim hakkını size verdiğimiz anlamına gelmez her an yeniden açılabilir server. Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi p2w mantığına geleyim bizim sunucumuzda p2w mantığı yok para ile silah satın alamıyorsun max alabileceğin şey modlu araç, helikopter. Bunlarında çok win muhabbetine girdiğini düşünmüyorum. Bağış almıyorsan bu senin zenginliğindir bizi ilgilendirmez

DF
Haksız karalamanın hiçbir anlamı yok. İçerisinde bu kadar geniş MLO yapısı bulunduran herhangi bir serverda yok. Şuan baktığınızda Türk RP serverlarının yüzde 99u Pay To Win mantığı ile işlerken biz ve bizim gibi kalmış 2 3 server donate kabul etmiyor. Kendi serverınızda para önemli değil rol dönsün insanlar eğlenebilsin mantığı güdebilecek yüreğiniz var mı acaba?
Ayrıca MLO konusuna değinmişsin kanka bizde biliyoruz interior editleyip koymayı bizde biliyoruz 60GB lık MLO pack indirip koymayı . Bunların hepsi performans düşürür sen dicenki şimdi biz test ettik fps falan düşmüyor koy onu 30 kişide bak bakalım ne oluyor. Afedersiniz ama böyle salak münakaşalara girmeyelim sadece gülünç çünkü :d

DF
MLO ile YMap'ler arasındaki farkları bilemeyecek kadar developersınız dostum bu kadar iddialı olmanın bir anlamı yok paketi satacağız konuda yakında yayından kalkar üslubunuz ve saldırı şekliniz biraz olgun olsaydı oyuncularımızı yönlendirebileceğimiz bir server olurdunuz ama yapabilecek birşey yok gibi gözüküyor :D

DF
MLO ile YMap'ler arasındaki farkları bilemeyecek kadar developersınız dostum bu kadar iddialı olmanın bir anlamı yok paketi satacağız konuda yakında yayından kalkar üslubunuz ve saldırı şekliniz biraz olgun olsaydı oyuncularımızı yönlendirebileceğimiz bir server olurdunuz ama yapabilecek birşey yok gibi gözüküyor :D
Dostum oyuncularına ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum . MLO dan kastın interiorsa zaten bende interior dan bahsetmiştim. MLO dan kastını söylersen yardımcı olabilirim . Ayrıca developerım diye bir iddiam hiçbir zaman olmadı.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//