Arkadaşlar Merhaba ben zedrogg sunucumun komple devrini yapıyorum sunucu paketimi sunucu vdsi yeni ödendi hem keyi hem vdsi hem paketi hem discordu komple satıyorum buradan hazır fotoğrafları olmadığından kaynaklı paylaşamıyorum ilgilenen varsa bana discorddan mesaj atabilir Tüm Herşeyiyle Satacağım Yazabilirsiniz (yasakmı bilmiyorum uyarılırsam bazı şeyleri silerim)
Discord : Zedrogg
Sunucunun Tüm Discord Log kanalı legal kanalı vs hepsini vereceğim eğerki yeni açacak birisi ise 15 kişilik ekibim ile sunucusunda kalırım oynamaya devam ederim sunucu yönetimi onda kalır araç handlinglerini felan zaten kendi ekibimde yapanlar var yıllarca tanıdığım ekip her konuda yardımcı olurum detaylar için discorddan yazınArkadaşlar Merhaba ben zedrogg sunucumun komple devrini yapıyorum sunucu paketimi sunucu vdsi yeni ödendi hem keyi hem vdsi hem paketi hem discordu komple satıyorum buradan hazır fotoğrafları olmadığından kaynaklı paylaşamıyorum ilgilenen varsa bana discorddan mesaj atabilir Tüm Herşeyiyle Satacağım Yazabilirsiniz (yasakmı bilmiyorum uyarılırsam bazı şeyleri silerim)

Son düzenleme: