Piyasada 10.000 - 15.000₺ gibi fiyatları tek sunucudan aylık talep eden developerlar gördüm. Script yazmak ve yeni paket yapmak dahil değilmiş hizmete. Tam olarak ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Merakımdan soruyorum. Profesyonel iş yapamayan, kendisi bir şey başaramayan herkes developer olmuş. Sizden hiç bir şey yapmamak için 15000₺ fiyat alan developerlar yerine kendiniz bir şeyler öğrenin. Bir ihtiyacı olan varsa discorddan bana ulaşabilir, bende yardımcı olurum gerekirse pakette yaparız beraber. Bu işi para kazanmak için yaptığınızı anlıyorum ancak insanları mağdur ediyorsunuz.
Gönüllü olarak FiveM developerlığı yapmaktayım. Sunucularınıza özel istediğiniz pluginler, discord botları, fivem entegreli discord botu veya beraber bir paket geliştirmek ya da ekibime dahil olmak için bana ulaşabilirsiniz. Ekibe gelenlerin bir ücret talebi olmasın. Eğlenmek ve öğrenmek için buradayız.
Ancak lütfen 5-10 kişi çeken nonwh sunucular yazmasın. Evet ücretsiz yapıyoruz ancak fazla talep geldiği için biraz seçici olmak zorundayız. Sadece whitelist sunucuları ve belli bir süredir açık olan (50 üstü) aktiflik veren sunuculara hizmet sağlıyoruz
Herkese iyi roller ve iyi forumlar.
Discord: kaliteliyim.
Gönüllü olarak FiveM developerlığı yapmaktayım. Sunucularınıza özel istediğiniz pluginler, discord botları, fivem entegreli discord botu veya beraber bir paket geliştirmek ya da ekibime dahil olmak için bana ulaşabilirsiniz. Ekibe gelenlerin bir ücret talebi olmasın. Eğlenmek ve öğrenmek için buradayız.
Ancak lütfen 5-10 kişi çeken nonwh sunucular yazmasın. Evet ücretsiz yapıyoruz ancak fazla talep geldiği için biraz seçici olmak zorundayız. Sadece whitelist sunucuları ve belli bir süredir açık olan (50 üstü) aktiflik veren sunuculara hizmet sağlıyoruz
Herkese iyi roller ve iyi forumlar.
Discord: kaliteliyim.