Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

10-15.000TL İsteyen Developerlar hakkında.

squid2devv

Üye
FT Kullanıcı
Piyasada 10.000 - 15.000₺ gibi fiyatları tek sunucudan aylık talep eden developerlar gördüm. Script yazmak ve yeni paket yapmak dahil değilmiş hizmete. Tam olarak ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Merakımdan soruyorum. Profesyonel iş yapamayan, kendisi bir şey başaramayan herkes developer olmuş. Sizden hiç bir şey yapmamak için 15000₺ fiyat alan developerlar yerine kendiniz bir şeyler öğrenin. Bir ihtiyacı olan varsa discorddan bana ulaşabilir, bende yardımcı olurum gerekirse pakette yaparız beraber. Bu işi para kazanmak için yaptığınızı anlıyorum ancak insanları mağdur ediyorsunuz.

Gönüllü olarak FiveM developerlığı yapmaktayım. Sunucularınıza özel istediğiniz pluginler, discord botları, fivem entegreli discord botu veya beraber bir paket geliştirmek ya da ekibime dahil olmak için bana ulaşabilirsiniz. Ekibe gelenlerin bir ücret talebi olmasın. Eğlenmek ve öğrenmek için buradayız.

Ancak lütfen 5-10 kişi çeken nonwh sunucular yazmasın. Evet ücretsiz yapıyoruz ancak fazla talep geldiği için biraz seçici olmak zorundayız. Sadece whitelist sunucuları ve belli bir süredir açık olan (50 üstü) aktiflik veren sunuculara hizmet sağlıyoruz

Herkese iyi roller ve iyi forumlar.

Discord: kaliteliyim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//