Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Tasarımcı Arıyorum Zombie/Survival Temalı Sunucumuz İçin Özel Kıyafet Paketi Tasarımcısı Arıyoruz!

Marius

FİVEMTÜRK · CodeHub
Moderatör
Merhaba Herkese,

Apocalypse Z
isimli, Zombie Survival temalı projemiz için bu atmosferi yansıtacak, özel bir kıyafet paketi hazırlayabilecek profesyonel bir arkadaş arıyoruz.

Standart "Gucci/Nike" tarzı roleplay kıyafetleri aramıyoruz. Sunucumuzun konsepti kıyamet sonrası olduğu için, oyuncularımıza hayatta kalma hissiyatını verecek tasarımlara ihtiyacımız var.

İstediğimiz Tarz ve Detaylar:
  • Tema: Yırtık, kirli, kanlı, eskimiş, kamuflajlı ve "Survivor" temalı kıyafetler.
  • İçerik: Hem Kadın hem Erkek uyumlu üst, alt, ayakkabı ve özellikle zombi temasına uygun çantalar/aksesuarlar.
Teknik Şartlarımız (Çok Önemli):
  • Optimizasyon: Hazırlanacak paketin .ytd (texture) boyutlarının optimize edilmiş olması şarttır. Sunucu performansını düşürecek, FPS kaybı yaşatacak veya sunucu açılışını kilitleyecek devasa dosyalar istemiyoruz.
Çalışma Şekli:
  • İş Ücretli olarak yaptırılacaktır.
  • Daha önce yaptığı işlere dair referans gösterebilecek arkadaşlar önceliğimizdir.
Discord: .mariusw

DF
TR de adam akıllı yapan yok çoğu kopyala yapıştır kyafetcisi (Başkalarının yaptıklarını bir araya getirip ben kyafet paketi yaptım diyenler) arayışında bol şans dilerim

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//