Merhaba!
Bir Hard ve bir Arcade temalı olmak üzere iki farklı sunucu açma hazırlığındayız. Bu süreçte bizimle birlikte gönüllü olarak çalışacak, açılış öncesi ve sonrası dönemlerde destek verecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Arcade Tema Sunucu:
- Daha eğlenceli, rahat ve keyif odaklı bir RP deneyimi sunacak.
- Yönetim ekibine bireysel veya ekip halinde katılım gösterebilirsiniz.
- Sunucunun yüksek oyunculu olması beklendiği için hiyerarşik bir düzen olacaktır.
- Donate sistemi mevcut olup, başlangıçta yönetim ekibine donate konusunda destek sağlanabilecektir.
Hard Tema Sunucu:
- Daha ciddi, kural temelli ve derinliği olan bir RP deneyimi sunacak.
- Yönetim ekibinde yer almak isteyen kişilerin bireysel başvuruları alınacaktır.
- Sunucuda donate sistemi bulunmamaktadır; başlangıçta sunabileceğimiz tek şey kaliteli ve derin roleplay deneyimidir.
- Hard sunucuda sadece yetkili sistemi bulunmaktadır; her kişi yönetim ekibinde yer alacak ve bir founder veya üst kademe rütbesi bulunmamaktadır.
Ekonomik Destek:
Sunucularımızın ilgi görüp gelirlerinin arttığı süreçte, yönetim ekibine ekonomik anlamda da ufak da olsa destek sağlanmaya çalışılacaktır.
Bizim Tarafımızda Hazır Olanlar:
- Sunucu paketlerimiz tamamen hazır.
- Developer ve makine tarafında herhangi bir eksiğimiz yok.
Bizim Aradığımız:
- Açılış sürecinde ve sonrasında yönetim ekibinde aktif görev alabilecek,
- Sorumluluk sahibi, iletişimi güçlü, ekip çalışmasına yatkın kişiler.
Başvurmak için hangi tema için (Hard / Arcade) yönetim ekibinde yer almak istediğinizi belirterek DM üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Discord: diizci