Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tanıtım💥 [🔒 WHITELIST] Yeni Nesil RP Deneyimi - [LeaxV Roleplay] Çok Yakında Açılıyor! 💥
AÇILIŞA HAZIR MISIN? Gerçekçiliği, eğlenceyi ve kaliteli oyuncu kitlesini bir araya getiren yepyeni bir RP şehri geliyor!
Sunucu Özellikleri
Gelişmiş Whitelist Sistemi Kaliteli oyuncu deneyimi için başvurulu giriş sistemi Detaylı başvuru & mülakat süreci Deneyimli, adaletli ve hızlı yetkili kadrosu
Gerçekçi Oyun Mekanikleri Dengeli ve sürdürülebilir ekonomi Optimize edilmiş araç scriptleri & yakıt sistemi Hasar alan araç sistemi ve detaylı tamirciler Oyuncuya özel envanter ve eşya taşıma sistemi
Yasal Meslekler & Roller LSPD (polis) – detaylı MDT, devriye, operasyon sistemi EMS – hasta takibi, tıbbi sistem, olay müdahaleleri Mekanik – araç tamiri, modifiye, garaj yönetimi İşletme sahipliği – restoran, bar, market gibi işletmeler Oyuncuya özel şirket kurma ve yönetme sistemi
İllegal Meslekler
Esrar (Weed) Üretimi & Satışı – gizli tarlalar, işlemeli sistem İllegal Balıkçılık – yasaklı tür avı, karaborsa satışı RedZone Bölgesi – serbest çatışma alanları, çete savaşları Çete Rolleri – kendi yapını kur, alanını savun, piyasayı yönet
Topluluk & Yönetim Aktif yönetim ve haftalık denetimler Toksik oyunculara sıfır tolerans Topluluk odaklı etkinlikler ve sürükleyici RP senaryoları Haftalık RP organizasyonları ve özel görevler
Sunucu Açılış Tarihi: Çok Yakında Whitelist Başvuru: Şu an açık! Discord Sunucusu: [