Merhaba Sayın FivemTürk Üyeleri Sunucum İçin Web Developer Arıyorum Sürekli Bizimle Çalışıcak Güzel Fikir Üretip Siteye Dökücek Kişi arıyorum güzel bir web sitesi yapacak varsa Bizimle Birlikte Çalışıcak Ücretsiz Web Developer Arıyorum
Gerekli Teminatlar Sağlanacaktır, web siteyi geliştirmesi için hosting + domain hazır mevcut üstünde geliştirebilcektir
Hakkımızda
Arcenia Network/ Sunucu Ve Hizmet Ekibi 18.07.2017 Tarihinde kurulan bir oluşumdur.
Özel Sunucusu kurulabilen oyunları tek bir isim altında toplamayı ve bu sunucuları en iyi
sunucu haline getirmeyi hedeflemektedir Arcenia Network'ün var oluşunun asıl sebepleri Türkiye konjonktüründe böyle bir oluşum olmamasıdır.
Web Developerlığı bilen Ve Güzel bir web Sitesi Yaratacak Arkadaşlar Arıyorum
Yaş sınırlaması +17 - +20 arası aramaktadıyız
İletişim
Discord: BerkRG#9957
Email: [email protected]
Gerekli Teminatlar Sağlanacaktır, web siteyi geliştirmesi için hosting + domain hazır mevcut üstünde geliştirebilcektir
Hakkımızda
Arcenia Network/ Sunucu Ve Hizmet Ekibi 18.07.2017 Tarihinde kurulan bir oluşumdur.
Özel Sunucusu kurulabilen oyunları tek bir isim altında toplamayı ve bu sunucuları en iyi
sunucu haline getirmeyi hedeflemektedir Arcenia Network'ün var oluşunun asıl sebepleri Türkiye konjonktüründe böyle bir oluşum olmamasıdır.
Web Developerlığı bilen Ve Güzel bir web Sitesi Yaratacak Arkadaşlar Arıyorum
Yaş sınırlaması +17 - +20 arası aramaktadıyız
İletişim
Discord: BerkRG#9957
Email: [email protected]