Merhaba Sevgili sunucu sahipleri ve oyuncular.
Bu konunun amacını daha net anlamanız için sizi 2 dakikalığına şu konuya yönlendireceğim.
KONULARI OKUMADAN YAZARSANIZ ANLAMAZSINIZ!
KONU İÇİN BU YAZIYA TIKLA!
Ekip olarak gelip (5kişi) Plan ve hedeflerimizi yürütebileceğimiz bu süreç içerisinde destek verip ilerletebileceğimiz bir sunucu arıyorum.
Rockstar editör ile çekilecek olan videolarımızın paylaşımında sunucunuza yer verilecek ve canlı yayınlarımızda sizlerden çok sık söz edeceğiz.
Planlarımız ve projelerimiz bulunmaktadır ve bu kapsamlı çalışmada sunucunuzda etkinlikler düzenleyip farklılık ile dikkat çekmeyi hedefliyoruz.
Kalıcı olarak oynuyacağız.
Önceliklerimiz.
Güç zehirlenmesi olmayan kişiler.
Egosunu yenmiş bilinçli kişiler.
Sorunsuz oyun deneyimi yaratabilen kişiler.
Ekip +20 Yaş üstüdür Bizzat başlarında ben duruyorum günlük +10 Saat aktiflik sürem var.
Rockstar editör kullanımı.
After effects İle editleme ve karakter kurgulama
Photoshop destekli çalışmalar için sığınacak bir yuvaya ihtiyacımız var.
Sunucu Sahipleri ve Ekibime katılım sağlamak isteyen kişiler için İletişim bilgilerim DİSCORD: dearjesusforgiveme
Bu konunun amacını daha net anlamanız için sizi 2 dakikalığına şu konuya yönlendireceğim.
KONULARI OKUMADAN YAZARSANIZ ANLAMAZSINIZ!
KONU İÇİN BU YAZIYA TIKLA!
Ekip olarak gelip (5kişi) Plan ve hedeflerimizi yürütebileceğimiz bu süreç içerisinde destek verip ilerletebileceğimiz bir sunucu arıyorum.
Rockstar editör ile çekilecek olan videolarımızın paylaşımında sunucunuza yer verilecek ve canlı yayınlarımızda sizlerden çok sık söz edeceğiz.
Planlarımız ve projelerimiz bulunmaktadır ve bu kapsamlı çalışmada sunucunuzda etkinlikler düzenleyip farklılık ile dikkat çekmeyi hedefliyoruz.
Kalıcı olarak oynuyacağız.
Önceliklerimiz.
Güç zehirlenmesi olmayan kişiler.
Egosunu yenmiş bilinçli kişiler.
Sorunsuz oyun deneyimi yaratabilen kişiler.
Ekip +20 Yaş üstüdür Bizzat başlarında ben duruyorum günlük +10 Saat aktiflik sürem var.
Rockstar editör kullanımı.
After effects İle editleme ve karakter kurgulama
Photoshop destekli çalışmalar için sığınacak bir yuvaya ihtiyacımız var.
Sunucu Sahipleri ve Ekibime katılım sağlamak isteyen kişiler için İletişim bilgilerim DİSCORD: dearjesusforgiveme