BEŞ PARA ETMEZ BOT SİSTEMLERİNE AYLIK ÜCRET ÖDEMEYE, SORUN YAŞADIĞINIZDA MUHATTAP BULAMAMAYA SON!
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Emir arkadaşımla çıktığımız Syna Bot's projesinin bot kısmının açık altyapısını paylaşıyorum sorun yaşadığınız yerlerde destek isteyebilirsiniz.

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Emir arkadaşımla çıktığımız Syna Bot's projesinin bot kısmının açık altyapısını paylaşıyorum sorun yaşadığınız yerlerde destek isteyebilirsiniz.
- Syna Fivem Bot\config.js yoluna girin.
- Ardından Syna Fivem Bot\src\database yolundaki dosyaların içerisini doldurun burada anlamadığınız yerler illaki olacaktır yardım alabilirsiniz benden.
- sʏɴᴀ ʙᴏᴛ's ・ sʏɴᴀ.ᴄᴏᴍ.ᴛʀ şeklinde aratarak footerları topluca düzenleyebilirsiniz.
- Aynı şekilde şu görselleri de düzenleyebilirsiniz:

Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
 Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- İllaki karşılaştığınız sorunlar olacaktır guardda veya başka yerlerde bu kadar büyük bir projede hata olması kaçınılmazdır karşılaştığınız hataları açıkları buradan bildirirseniz projeyi hep birlikte daha sorunsuz bir hale getirebiliriz.
İçerisinde 45 adet slash komutu ve yetkili başvuru, ticket, yetkili takip, istatistik gibi sayısız sistem mevcuttur.

Linkleri,görmek için 
	Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

Son düzenleme: