Merhabalar iyi forumlar herkese iyi oyunlar dilerim, sevgili arkadaşlar ücretsiz bir şekilde sunucunuzda developer olmak, peki neden ücretsiz bir şekilde developerlik hizmeti vermek istiyorum?
Hem bildiğim alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum hemi de fivem camiasında kendi sistemlerimi tanıtmak ve isim yapmak istiyorum, peki nasıl sana güvenicez diye sorar gibisiniz haklısınız.
Düzenlenmesi gereken scriptleri kendi local sunucumda test ediyor hatalarını gideriyor açık kaynak bir şekilde sizlere virüs taramalarından geçirerek dosyayı tekrardan atabilirim, benimle çalışmak isterseniz iletişim bilgilerim aşağıdaki ekte yer almakta;
Adınız : Emir
Soyadınız : Öztürk
Yaşınız : 20
Özellikleriniz : HTML, CSS, JAVASCRİPT, MYSQL, PYTHON, LUA
İletişim Adresi : Discord [nosferatu_edward]
Hem bildiğim alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum hemi de fivem camiasında kendi sistemlerimi tanıtmak ve isim yapmak istiyorum, peki nasıl sana güvenicez diye sorar gibisiniz haklısınız.
Düzenlenmesi gereken scriptleri kendi local sunucumda test ediyor hatalarını gideriyor açık kaynak bir şekilde sizlere virüs taramalarından geçirerek dosyayı tekrardan atabilirim, benimle çalışmak isterseniz iletişim bilgilerim aşağıdaki ekte yer almakta;
Adınız : Emir
Soyadınız : Öztürk
Yaşınız : 20
Özellikleriniz : HTML, CSS, JAVASCRİPT, MYSQL, PYTHON, LUA
İletişim Adresi : Discord [nosferatu_edward]