- Discord
- Herus#7318
Adınız : Alp
Soyadınız : ******
Yaşınız : 16
Yaşadığınız Yer : Uşak
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : Evet fivem ile ilgili bütün yetkililik seviyelerinde daha önce bulundum
Günlük Online Süreniz : 7-15
Özellikleriniz : Ilımlı iş çözen bir insanım. Yaptığım en basit işi bile iş gözü ile bakarak ciddi bir şekilde yaparım
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Herus#7318
Diğer / Ek : Bu ilanı kendimi geliştirmek amacı ile açıyorum yazan arkadaşlara Elimden geldiğince boş zamanımda yardım etmeyi amaçlıyorum
Konu ile ilgili konuşmak isteyen arkadaşlar discord hesabıma yazarlar ise daha verimli olur
Edit: Çalışma saatleri güncellendi. 18:00 da başlayıp mümkün olduğunca bakıcam.
Önemli Not : Sadece devamlı developer hizmeti veriyorum
EN:
Your name : Alp
Your surname : ******
Where You Live : Uşak / Turkey
Previous Admin Experience : Yes, I have been at all levels of authority related to fivem.
Your Daily Online Time: 7-15
Your Characteristics: I am a moderate business person. I do even the simplest job I do seriously by looking at it with a business eye.
Contact Address (Discord, Skype etc.): Herus#7318
Other / Addendum: I am posting this post to improve myself. I aim to help my friends as much as I can in my spare time
Friends who want to talk about the subject will be more productive if they write to my discord account.
Edit: Working hours have been updated. I'll start at 18:00 and look as much as possible.
Important Note: I only provide continuous developer service.
Soyadınız : ******
Yaşınız : 16
Yaşadığınız Yer : Uşak
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : Evet fivem ile ilgili bütün yetkililik seviyelerinde daha önce bulundum
Günlük Online Süreniz : 7-15
Özellikleriniz : Ilımlı iş çözen bir insanım. Yaptığım en basit işi bile iş gözü ile bakarak ciddi bir şekilde yaparım
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Herus#7318
Diğer / Ek : Bu ilanı kendimi geliştirmek amacı ile açıyorum yazan arkadaşlara Elimden geldiğince boş zamanımda yardım etmeyi amaçlıyorum
Konu ile ilgili konuşmak isteyen arkadaşlar discord hesabıma yazarlar ise daha verimli olur
Edit: Çalışma saatleri güncellendi. 18:00 da başlayıp mümkün olduğunca bakıcam.
Önemli Not : Sadece devamlı developer hizmeti veriyorum
EN:
Your name : Alp
Your surname : ******
Where You Live : Uşak / Turkey
Previous Admin Experience : Yes, I have been at all levels of authority related to fivem.
Your Daily Online Time: 7-15
Your Characteristics: I am a moderate business person. I do even the simplest job I do seriously by looking at it with a business eye.
Contact Address (Discord, Skype etc.): Herus#7318
Other / Addendum: I am posting this post to improve myself. I aim to help my friends as much as I can in my spare time
Friends who want to talk about the subject will be more productive if they write to my discord account.
Edit: Working hours have been updated. I'll start at 18:00 and look as much as possible.
Important Note: I only provide continuous developer service.

Son düzenleme: