Herkese selamlar,
FiveM ortamında uzun zamandır yer aldım fakat bir süredir tamamen uzak kaldım. Tekardan kendimi geliştirmek, referanslarımı artırmak ve eksik yönlerimi daha iyi tespit edebilmek adına sınırlı sayıda sunucuya ücretsiz developer desteği vermeyi planlıyorum. Bu süreç tamamen tekrardan deneyim kazanma ve portföy oluşturma amaçlı olacaktır.
Bu kapsamda sadece 3 sunucuya destek sağlayacağım (3 slot mevcuttur).
Ancak şunu belirtmek isterim:
Discord: oorchunn
Forum üzerinden mesaj: Açık
Slotlar dolduğunda konu güncellenecektir.
Herkese iyi forumlar dilerim.
FiveM ortamında uzun zamandır yer aldım fakat bir süredir tamamen uzak kaldım. Tekardan kendimi geliştirmek, referanslarımı artırmak ve eksik yönlerimi daha iyi tespit edebilmek adına sınırlı sayıda sunucuya ücretsiz developer desteği vermeyi planlıyorum. Bu süreç tamamen tekrardan deneyim kazanma ve portföy oluşturma amaçlı olacaktır.
Bu kapsamda sadece 3 sunucuya destek sağlayacağım (3 slot mevcuttur).
ŞARTLAR NELER?
- Projenizin ciddi ve planlı bir proje olması gerekiyor.
- Sunucunun aktif olarak geliştirilmeye açık ve uzun vadeli olması tercih sebebidir.
- Sunucunuzda iletişim için Discord sunucusu bulunması gerekmektedir.
- Sunucuda geliştirici olarak çalışabilmem için gerekli yetkilerin verilmesi gerekir.
ÖNEMLİ NOT
Bu destek tamamen ücretsizdir, herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.Ancak şunu belirtmek isterim:
- Sadece boş zamanlarımda ilgilenebileceğim.
- Bu nedenle geliştirme süreci bazen hızlı bazen daha yavaş ilerleyebilir.
- Referanslarımı artırmak
- Gerçek projelerde deneyim kazanmak
- Eksik yönlerimi geliştirip daha iyi bir developer olmak
SAĞLANABİLECEK HİZMETLER
İhtiyaca göre yardımcı olabileceğim bazı konular:- Script düzenleme / geliştirme
- Hata (bug) düzeltmeleri
- Sistem kurulumu ve düzenleme
- Handling ayarlama
İLETİŞİM
Projenizi kısa bir şekilde tanıtarak benimle iletişime geçebilirsiniz.Discord: oorchunn
Forum üzerinden mesaj: Açık
Slotlar dolduğunda konu güncellenecektir.
Herkese iyi forumlar dilerim.