Hakkımda
Merhaba, ben [İsim veya Marka Adı], FiveM ve Discord sistemleri üzerinde uzmanlaşmış, deneyimli bir yazılım geliştiricisiyim. Türkiye ve globalde birçok rolplay ve oyun sunucusuna özel çözümler üretmekteyim. Projelerinize ihtiyaç duyduğu teknik gücü sağlamak, altyapınızı daha kararlı, hızlı ve işlevsel hale getirmek için buradayım.
Hizmet Kapsamı
FiveM Geliştirme Hizmetleri
Script Entegrasyonu ve Düzenleme
Hazır veya özel scriptlerin uyarlanması, optimize edilmesi, çoklu framework desteği (ESX, QBCore, Standalone).Araç Ekleme, Özelleştirme ve Yönetimi
Addon/replace araç kurulumu, handling/ses/modkit/renk optimizasyonları.Özel Sistem Geliştirme
Meslek sistemleri, ekonomi düzenlemeleri, crafting, görev sistemleri ve daha fazlası.Sunucu Paket Yapılandırma ve Kurulum
Tam paket kurulumu, config ayarları, Türkçeleştirme, rol odaklı erişim sistemleri.Güvenlik ve Performans Optimizasyonu
Anti-cheat, exploit önleme, sunucu FPS ve delay azaltma.Veritabanı Desteği (MySQL / MariaDB)
Tabloların yapılandırılması, veri düzenleme ve dışa aktarım.
Discord Bot Geliştirme Hizmetleri
Ticket / Destek Sistemleri
Menü veya buton tabanlı, rol entegreli destek sistemleri.Kayıt & Rol Dağıtım Sistemleri
İsim–yaş–rol odaklı özelleştirilebilir kayıt süreçleri.Otomasyon ve Log Sistemleri
Ban/kick/mesaj silme logları, kullanıcı hareket kayıtları, dinamik duyuru panelleri.FiveM – Discord Entegrasyonu
Discord üzerinden whitelist, yetki kontrolü, oyun içi veri çekme, webhook desteği.Yönetim Paneli, Yetkili Komutları
Rol bazlı erişim kontrolü, kullanıcı veritabanı ile entegre sistemler.
Kullandığım Teknolojiler
- Framework: ESX, QBCore, Standalone
- Programlama Dilleri: Lua, JavaScript (Node.js), Python, SQL, HTML/CSS
- Veritabanı: MySQL, SQLite
- Discord Bot: discord.js (v14+), discord.py, REST API, WebSocket
Fiyatlandırma Politikası
Tüm projeler analiz edildikten sonra ihtiyaca özel fiyatlandırılır. Aşağıda ortalama fiyat aralıkları verilmiştir:
Hizmet | Başlangıç Fiyatı |
---|---|
Script düzenleme / kurulumu | 100₺ – 250₺ |
Araç kurulumu / optimizasyon | 100₺ – 200₺ |
Özel sistem yazımı | 300₺+ |
Discord bot modülü | 150₺ – 400₺ |
Komple sunucu/bot paketi | Projeye özel |
İletişim & Sipariş
- Discord: vier011
Neden Beni Tercih Etmelisiniz?

Gelişmiş bir sunucu altyapısı ve etkili Discord yönetim sistemleriyle oyuncularınıza profesyonel bir deneyim sunmak için birlikte çalışalım.