#
Profesyonel FiveM Geliştirici Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar, sunucunuzu teknik açıdan en üst seviyeye taşımak için profesyonel Developer hizmetlerimi başlatıyorum. İş disiplini ve kalite gereği aynı anda yalnızca 2 proje (slot) kabul ediyorum.
**
Hizmet Kapsamı**
- Optimizasyon: Yüksek MS değerlerine veda edin (FPS dostu düzenlemeler).
- Hata Çözümü: Konsol hatalarının (error/warning) temizlenmesi.
- Özel Sistemler: İstekleriniz doğrultusunda script kurulum ve entegrasyonu.
- Database & Performans: Veritabanı şişmelerinin önlenmesi ve temizliği.
**
Hizmet Paketleri**
- Haftalık Destek
- Aylık Full Destek
Fiyat Bilgisi İçin Ticket Açabilirsiniz
Kontenjan:
Maksimum 2 Kişi (Kaliteyi korumak adına sınırlıdır).
Hizmet Şartları ve İade (Okumanız Önemlidir)
Hizmet süreci boyunca karşılıklı güven ve saygı esastır:
Üslup ve Saygı: Çalışma süresi boyunca şahsıma yönelik yapılacak her türlü saygısızlık, hakaret veya profesyonellik dışı tutum durumunda, hizmet tek taraflı olarak derhal iptal edilir. Bu durumda herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.
Ödeme Planı: Yoğunluk ve slot kısıtlaması nedeniyle ödemeler iş başlangıcında peşin olarak alınır.
Hizmet Sınırı: Anlaşılan paket dışındaki ekstra (sıfırdan script yazdırma vb.) talepler ayrıca değerlendirilir.
**
İletişim**
Slot durumunu öğrenmek ve detayları görüşmek için lütfen DM üzerinden veya #ticket kanalından bana ulaşın.
# Güncel Slot Durumu:
BOŞ (2/2)
Merhaba arkadaşlar, sunucunuzu teknik açıdan en üst seviyeye taşımak için profesyonel Developer hizmetlerimi başlatıyorum. İş disiplini ve kalite gereği aynı anda yalnızca 2 proje (slot) kabul ediyorum.
**
- Optimizasyon: Yüksek MS değerlerine veda edin (FPS dostu düzenlemeler).
- Hata Çözümü: Konsol hatalarının (error/warning) temizlenmesi.
- Özel Sistemler: İstekleriniz doğrultusunda script kurulum ve entegrasyonu.
- Database & Performans: Veritabanı şişmelerinin önlenmesi ve temizliği.
**
- Haftalık Destek
- Aylık Full Destek
Fiyat Bilgisi İçin Ticket Açabilirsiniz
Kontenjan:
Hizmet süreci boyunca karşılıklı güven ve saygı esastır:
Üslup ve Saygı: Çalışma süresi boyunca şahsıma yönelik yapılacak her türlü saygısızlık, hakaret veya profesyonellik dışı tutum durumunda, hizmet tek taraflı olarak derhal iptal edilir. Bu durumda herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.
Ödeme Planı: Yoğunluk ve slot kısıtlaması nedeniyle ödemeler iş başlangıcında peşin olarak alınır.
Hizmet Sınırı: Anlaşılan paket dışındaki ekstra (sıfırdan script yazdırma vb.) talepler ayrıca değerlendirilir.
**
Slot durumunu öğrenmek ve detayları görüşmek için lütfen DM üzerinden veya #ticket kanalından bana ulaşın.
# Güncel Slot Durumu:
Son düzenleme: