Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

[TR] SKULL ROLEPLAY | WHITELIST YOK(şimdilik) | SEHIR SISTEMI | Discord : https://discord.gg/UnC3k4V (Yenilendi ve Güclendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flaxisy

Üye
FT Kullanıcı
logo1.png

SKULL ROLEPLAY

Serverimizin Discord Sunucusu :

-Discord sunucumuzdan'da görebileceğiniz gibi başka serverlarda bulunmayan farklı scriptlerimiz vardır ve sürekli güncellenmektedir.

-SATIN ALINABILIR VE YONETILEBILIR MARKET SISTEMI VARDIR (Soyulabilirler.)

- ''H'' tuşu ile ıslık calabiliyorsunuz :)

-F9 ile ücretsiz NPC taksi çağırma sistemi ile istediğiniz her noktaya gidebilirsiniz, 71 adet araç sergileme kapasiteli 2. el araba kısmından araç piyasasına bakabilirsiniz yada Galericiden 0 model arabanızı alabilirsiniz. ( )

-İllegal işlerin gizli olmasıyla illegal işleri biraz daha hareketlendiriyoruz.

-Map üzerinde beğendiğiniz uygun evleri satın alabilme imkanınızında olduğunu unutmayın!!

-Motel sistemimiz aktif ve sıkıntısız bir şekilde çalışmaktadır.

-Soygunlarda kullanılan cihazlar ve animasyonlar patlama efektleri hacker tableti kullanımı ile soygunlarınıza ayrı bir tat katıyoruz. ( )

-Fleeca banklardan Bakın Banka (Ana Banka) polis eşliğinde düzenli olarak para transfer araçlarımız vardır soyulabilirler.

-Araç çalma görevleri vardır.

-
Silah satışları Gang lerdedir.

-Dans komutları /dance1-99 arasında 99 adet farklı dans komutu vardır.

-Ekstra iş almadan yapabileceğiniz balık yakalama işleri (Köpek Balığı ve Kaplumbağa yakalayabilirsiniz.)

-Emote komutları /e yardım ile öğrenebilirsiniz altta görsellerdede vardır.

-Jail sistemi düzgün ve aktif jaile düştüğünüzde de içerde çalışarak para kazanabilirsiniz.

-İşlerin gelirlerinin bagaj sistemiyle uygun olup tamamen doldurduğunuzda gerçekten iyi para kazanabilirsiniz.

-Legal işlere alımlar devam etmektedir. (LSPD , EMS , LSFD)
LSPD : Polisler
EMS : Hastane Görevlisi
LSFD : İtfaiyeciler (Şuanlık aktif değil ileride aktif olacaktır.)

-İllegal her türlü iş server Adminleri tarafından destekleniyordur.

Kartel hariç her türlü çete mafya yada farklı illegal roller desteklenmektedir.

Adminler olarak sizleri her zaman dinleyip söylediklerinizi kaydeye alıp yapılabilecek ve sunulabilecek, en iyi roleplay ve server deneyimini sizlere yaşatacağımızada söz veriyoruz.(Elimizden geldiğince tabi) :)

Server Hakkında Görsel Bilgiler;

MAP

Screenshot_1.png

Animasyonlar

animasyon.png

Bakın Bank Soygunu (Hacker Tableti + C4 + Kaynak Makinası)

Screenshot_15.png

Telefon sistemi (Twitter(Fotoğraflı) + Sarı Sayfalar(Fotoğraflı) + Faturalar + Banka EFT)

Screenshot_2.png

Envanter Sistemi (Bagaj sistemiyle bağlantılıdır.)

inventory.png

Motel Sistemi (Her oda kiralanabilir durumdadır.)

motel.png

RC Car

rc_car.png

GYM Bölgesi ( GYM Kayıt kartına ihtiyacınız vardır.)

market_satn_alma.png

Araç HUD ( Sinyal, Hız, Benzin, Far Göstergeleri)

hz_gostergesi.png

BUNLARIN DIŞINDA SERVERIMIZDE DÜZENLI OLARAK YARIŞLAR DÜZENLENMEKTEDİR LEGAL VE ILLEGAL OLARAK.

- Belirlenen şuanlık 9 yarış vardır.

Car Meeting leri UNUTMAYALIM !!!

Özel Günlerde düzenleyeceğimiz EKSTRA Etkinliklerlede ileriki zamanlarda karşınızda olacağız..

ŞİMDİLİK BİZDEN BU KADAR BUNDAN SONRASI SİZ DEĞERLİ OYUNCULARIN GÖNLÜNE KALMIŞTIR SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN BÜYÜK ONUR DUYARIZ...

SAYGILARLA SKULL ROLEPLAY YÖNETİM KURULU

DF
Son düzenleme:
Her türlü geri dönüş bizim için önemlidir lütfen yorum yapıp bize fikirlerinizi iletmeyi unutmayınız.

DF
Son düzenleme:
başarılar dilerim her şey gönlünüzce olsun fakat bi kaç resim eklerseniz daha iyi olur linkle felan değil

DF
Teşekkür ederiz Discord sunucumuzda herşeyin görselleri bulunmaktadır anlatımlı bir biçimde ayarlıdır. Burada basit bir anlatım ve genellemesini anlatmak istedik onun dışında detaylı bilgileri Discord üzerinden öğrenebilirler.

DF
Bu arada görsel eklemek istedim fakat görsel boyutlarından sıkıntı yaşadım bu yüzden bu şekilde ayarlandı.

DF
Günceldir ve sormak istediğiniz soruları cevaplandırabilirim.

DF
Sunucu ile ilgili fotoğraf eklemez iseniz konunuz 24 saat içerisinde kaldırılacaktır bilginize.

-Saygılarımla
SirTrueWolf

DF
Sunucu ile ilgili fotoğraf diyorsunuzda eklenmiyor dosya boyutundan kaynaklı

DF
Server yeni ve aktiftir işlere ve mafya çetelere alım vardır.

DF
Forum güncellenmiştir yeni bilgiler ve görseller ile.

DF
Server gayet güzel düşük büççeli bilgisayarlar için gayet ideal ve durmadan yeni şeyler getiriliyor yani server güncel ve eğlenceli ?

DF
Bu sunucuda oynamak benim için çok eğlenceli. İlk olarak, scriptleri ilginç ve çekici buluyorum. İkincisi, sunucuda oynayan insanlar çok iyi. Sunucuda oynayan insanlar rollerini gayet iyi yapıyor ve buda benim sunucuda oynama isteğimi arttırıyor.

Bununla demek istediğim, eğlenmek istediğiniz bir sunucu arıyorsanız, bu sunucuya kesinlikle katilin derim^^ ❤

Başka bir ülkeden katılıyorum, fiveM e geldiğimden beri şu anda bulduğum en iyi sunucudur. Problemim çıktığında anında yardım etmeye çalışan yönetim ekip bir numara Abi ❤

DF
Teşekkürler güzel geri dönüşleriniz için :)

DF
Sormak istediğiniz her türlü soruyu buradan iletebilirsiniz

DF
Hayırlı olsun. Bu meşakkatli yolda tüm zorluklara göğüs gereceğinize inanıyorum. Umarım ki başarılı olur ve isteğinize ulaşırsınız :)

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//