Sunucumuz +18 alımlara açıktır ama esnetilebilir sitemimiz vardır. Sunucumuzun makinası Intel i9-9900K 5.00 GHz 8 GB - 75 GB SSD olmak üzere ileride artıcaktır. Sunucumuzn yetkili kadrosu sizlerle her daim ilgilenir ve sizlerle sohbet etmekten hiç çekinmez.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucumuzun ekonomisi zordur ve İLLEGAL noktalar gizlidir. Sunucumuzda İLLEGAL meslekleri yaptıktan sonra KARA PARAYI ya BARON'dan yada PARA YIKAMA yerinden yapabilirsiniz. Sunucumuzda 370'e yakın araba ve 30'a yakın ise modlu araç vardır. Yani sunucumuzda 400'e yakın araba bulunmaktadır.
Sunucumuzun ekonomisi HARD oluş olsada sizleri rolden vazgeçtirmemek için etkinlikler yapıyoruz. Halka açık Sinema ve daha fazlası gibi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucumuzun ayrıntılı ve güzel özellikleri ;
? • Uzayda bile donmayan bir makina
? • Alemlere uçağınız ortam
? • İlgili Yönetim ve Yetkili ekibi
? • +20 Yetkili ekibi
? • Size yeticek sosyal RP
? • Ucuz donate fiyatları
? • Sizin bulmanız için illegal noktalar
? • Eğlenceli halk arasında etkinlikler
? • Canınızı kurtarıcak oyuncular
• Benzin Script'i ve daha fazlası
✖ • +400 Saat ve +18 Alım (Esnetilebilir)
Keşke olsa dediğiniz ama olmayan mahkeme scripti , rollerin daha zevkli ve kanlı dönmesi için güzel bir yer.
Buda bensizncide çalışan abilerimiz. (NPC)
Sivillerle etkileşim vakti dostum
Sunucumuzun tanıtım videosu için
Discord sunucumuz için
Sunucumuzun ekonomisi zordur ve İLLEGAL noktalar gizlidir. Sunucumuzda İLLEGAL meslekleri yaptıktan sonra KARA PARAYI ya BARON'dan yada PARA YIKAMA yerinden yapabilirsiniz. Sunucumuzda 370'e yakın araba ve 30'a yakın ise modlu araç vardır. Yani sunucumuzda 400'e yakın araba bulunmaktadır.
Sunucumuzun ekonomisi HARD oluş olsada sizleri rolden vazgeçtirmemek için etkinlikler yapıyoruz. Halka açık Sinema ve daha fazlası gibi.
Sunucumuzun ayrıntılı ve güzel özellikleri ;
? • Uzayda bile donmayan bir makina
? • Alemlere uçağınız ortam
? • İlgili Yönetim ve Yetkili ekibi
? • +20 Yetkili ekibi
? • Size yeticek sosyal RP
? • Ucuz donate fiyatları
? • Sizin bulmanız için illegal noktalar
? • Eğlenceli halk arasında etkinlikler
? • Canınızı kurtarıcak oyuncular

✖ • +400 Saat ve +18 Alım (Esnetilebilir)

Keşke olsa dediğiniz ama olmayan mahkeme scripti , rollerin daha zevkli ve kanlı dönmesi için güzel bir yer.

Buda bensizncide çalışan abilerimiz. (NPC)

Sivillerle etkileşim vakti dostum
Sunucumuzun tanıtım videosu için
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord sunucumuz için
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.