Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

[TR]BEKSTER ROLEPLAY | Kasaba Sistemi | beksterroleplay.com |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RitterOuz

Üye
FT Kullanıcı
Türkiye’nin en iyi yönetilen en güncel scriptlerine ve en önemlisi en kaliteli Role Play topluluğuna sahip Bekster RolePlay’e davetlisiniz!
Yüksek sayıda oyuncu yoğunluğunu kaldırabilecek güçte dedicated bir makine üzerine kurulmuş olan Bekster RolePlay, sana sınırsız bir oyun deneyimi yaşatmak için hazır!

Sunucumuzun FIVEM IP Adresi : 93.113.96.18

EKONOMİMİZ DENGELİDİR...
!!YENİ WIPE ATILDI!!

LvayOV.png

DF
Son düzenleme:
Türkiye'de gördüğüm nadir olan kaliteli serverlardan gerçekten roleplaye değer veriyolar. Yönetim ekibi de gayet başarılı,beyeefendi ve aklı başında insanlar bu serverda oynamaktan keyif alıyorum.

DF
Gerçekten Kaliteli Bi server oyuncular Kaliteli Yönetim Ekibi çok ilgili mükemmel RP.

DF
Türkiye de nadir bulunan kaliteli sunuculardan bir tanesidir.Oyuncuları yöneticileri ve scriptleri ile mükemmel bir sunucudur.

DF
Şu kalitede Sw bulmanız çok zor. yöneticiler ilgileniyor. scripleri harika. başka swlerde bulamayacagınız scripler var. bir deneyin.

DF
Serverın bir kullanıcısıyım burayı bulmadan önce farklı serverlar da takıldım biraz ama kesinlikle yönetim ekibi whitelist tercihleri olsun bence çok iyi güzel scriptler var ve eklenmeye devam ediyor yapılan değişikliklerde kullanıcıların görüşü alınması da çok iyi

DF
Herkese iyi forumlar....
Uzun süredir aradığım bir server şiddetle tavsiye ediyorum. Yönetim ekibinden, oyuncusuna kadar kaliteli ve ilgili bir yer. Çok geç olmadan Whiteliste kayıt olup yerinizi alın. Çünkü çok yakında sıra gelmeyebilir. :)

DF
Çalışan yönetim ekibi ve sunucunun sürekli güncel olması nedeniyle en iyi sunuculardan biri. Yapilan etkinlikler de oyuna ayrı bir tat veriyor.

DF
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyoruz.

DF
Konu aktifliğini yitirdiği için tarafımca kilitlenmiştir.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//