Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Tosun kıyafet paketi leak- hırsızlıkla elde edlimiştir.

busranur

Fivemin en iyi kıyafetçisi
VIP Plus
FT Kullanıcı
Web sitesi
discord.gg
bu paket unbranded değil markalar vs var ve ben buşranur'un paketinden hiçbirşey eklemedim pakedime

DF
bu paket unbranded değil markalar vs var ve ben buşranur'un paketinden hiçbirşey eklemedim pakedime
Videoyu izlersen eğer sonrada kendi videonu izlersen üstlerin- altların tamamen benimki ile aynı oldugunu görebilirsin. Bir kıyafeti alıp open IV'den texturesini cıkartıp üzerine TOSUN yada tsn yazınca sana ait olmus olmuyor. 2023 yılında cıkarttıgım paketteki videoda bulunan modellere bakılsın sonrada senin modellerine bakılsın. Tamamen benim paketimdir.

DF
tamamen senin olduğunu idda ediyorsun peki bakılsın ekstradan bendeki videoyuda izlersen torso (drawble id 11) deki kıyafet sayılarına bakarsan sende 640 lardayken benim videomda 946 tane ürün vardır bu bahsettiğim sadece torso içindir karşılaştırma yapabiliriz tekrar söylüyorum senden hiç bişey almadım

DF
tamamen senin olduğunu idda ediyorsun peki bakılsın ekstradan bendeki videoyuda izlersen torso (drawble id 11) deki kıyafet sayılarına bakarsan sende 640 lardayken benim videomda 946 tane ürün vardır bu bahsettiğim sadece torso içindir karşılaştırma yapabiliriz tekrar söylüyorum senden hiç bişey almadım
ben ürün sayısından bahsetmiyorum, paketinde ki modellerin bana ait oldugunu söylüyorum konuyu farklı yerlere götürüp dağıtma lütfen

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//