Developer aramıyorum, geliştirme sürecini tek başıma yöneteceğim.
Merhabalar,Yaklaşık 1.5 senedir FiveM camiasında oyuncu ve geliştirici olarak varım, Bir çok scriptim hâlâ oynadığınız çoğu sunucuda bulunuyor.
Arka planda sürekli geliştirme yapıyor bir şeyler deniyor olduğum için yaklaşık 2 ay önce bir paket hazırlama kararına vardım ve üzerinde çalışmalara başladım
sıfır temel üzerine GERÇEKTEN sıfırdan yazılmış çoğu scriptin bulunduğu harikulade bir paket yaptım, neredeyse bitti.
Geliştirme haricinde genellikle piyasada büyük ihtimal hepinizin bildiği "yayıncı serveri" diye adlandırılan serverlerde oynadım, bunu tarzımı ve açacağım sunucuda neleri hayal ettiğimi anlamanız için söylüyorum.
Hedeflerim büyük tek başıma bu yükün altında kalkamayacağım için bir grup kurup yanıma ekip arkadaşları almak istiyorum.
Beklentilerim neler?:
Genel olarak serverin yönetiminde herkesin bir katkısı olsun istiyorum.
Ben sunucu tarafında sadece geliştirme bölümünde bulunacağım, insanlarla girilecek diyaloglar ekipteki diğer insanlar tarafından gerçekleşecek. İş bölümü yapacağız ve koordineli bir şekilde ilerleyeceğiz.
Reşit, Muhakeme yeteğine sahip, zaman özgürlüğü olan insanlara ihtiyacım var.
Sunucu ne zaman açılacak?:
Hazırlık sürecinin bitmesi ve açılması tahmini olarak 1 Kasım tarihine yakın olacaktır.
Saygılı bir ortam oluşturmak istiyorum, tek beklentisi güzel bir ortam kurup eğlenmek isteyen herkes bana ulaşabilir.
Discord:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yaş Sınırlaması : 22
İstediğiniz Günlük Online Süre : -
Aradığınız Özellikler : -
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Diğer / Ek : -

Son düzenleme: