Selamlar,
Aktif şekilde Bireysel olarak FiveM oynuyorum. Uzun süre takılabileceğim, yeni açılmış ve oyuncusuna değer veren bir sunucu arıyorum.
İşletme işletebilir hatta legal departmanlarda fazla mesai yapabilirim.
PC Başında fazla SAAT geçiriyorum ve bundan kaynaklı aktif olarak oynamak için bir sunucu arıyorum;
Gerek EGOİST kurucular ve DEVELOPERLER'ler olmadan oynuyabileceğim.
Rockstar editör ile temel olarak video hazırlama aşamalarını yürütebileceğim
grafik tasarım ve Fotoğraf editleyebileceğim. Gerek fikir danışıp alabileceğim aile şefkati ile birbirimizi yol yürürken gururla izlemek için ortam arıyorum.
Açık yetkili kadrosuna doldurma yapmak isterseniz yardımcı olurum (yönetim kadrosu dahilii)
istediğim sıcak ortam yaratılırsa oyuncu çekme konusundada elimden gelenin fazlasını yaparım.
(Hazır text atanlar umursanmıyacaktır)
Genelde %80 sosyal takılıyorum, yani sürekli çatışma değil daha çok rol, sohbet, ortam ve eğlence odaklıyız. Ama gerektiğinde aksiyona da gireriz
Bizim için önemli olan şeyler:
Eğer yeni açılmış ya da gelişmekte olan, samimi bir ortamı olan sunucunuz varsa gelmek isterim.
İletişim için yazabilirsiniz
Discord: dearjesusforgiveme
Aktif şekilde Bireysel olarak FiveM oynuyorum. Uzun süre takılabileceğim, yeni açılmış ve oyuncusuna değer veren bir sunucu arıyorum.
İşletme işletebilir hatta legal departmanlarda fazla mesai yapabilirim.
PC Başında fazla SAAT geçiriyorum ve bundan kaynaklı aktif olarak oynamak için bir sunucu arıyorum;
Gerek EGOİST kurucular ve DEVELOPERLER'ler olmadan oynuyabileceğim.
Rockstar editör ile temel olarak video hazırlama aşamalarını yürütebileceğim
grafik tasarım ve Fotoğraf editleyebileceğim. Gerek fikir danışıp alabileceğim aile şefkati ile birbirimizi yol yürürken gururla izlemek için ortam arıyorum.
Açık yetkili kadrosuna doldurma yapmak isterseniz yardımcı olurum (yönetim kadrosu dahilii)
istediğim sıcak ortam yaratılırsa oyuncu çekme konusundada elimden gelenin fazlasını yaparım.
(Hazır text atanlar umursanmıyacaktır)
Genelde %80 sosyal takılıyorum, yani sürekli çatışma değil daha çok rol, sohbet, ortam ve eğlence odaklıyız. Ama gerektiğinde aksiyona da gireriz
Bizim için önemli olan şeyler:
- Aktif ve ilgili yetkili ekip
- Boş olmayan, canlı bir şehir
- Saçma sapan kurallar olmayan, oynanabilir sistem
- Toxic kitlenin az olması
Eğer yeni açılmış ya da gelişmekte olan, samimi bir ortamı olan sunucunuz varsa gelmek isterim.
İletişim için yazabilirsiniz
Discord: dearjesusforgiveme
Son düzenleme: