Merhabalar, ben Boung bu gün sizlerle HeraV isimli FiveM sunucusunda yaşadığımız rezilliği paylaşacağım ki sizde bu sunucuya gidip bu rezilliklerle karşılaşmayın.
Yaşadığımız başlıca sorunlar şunlardır:
Yaşadığımız başlıca sorunlar şunlardır:
- Liyakatsiz ve Kibirli Yönetim: Sunucu yetkilileri, oyuncularla nasıl iletişim kurulacağını dahi bilmiyorlar. "Yetki" sahibi olmayı, diğer oyunculara üstten bakma hakkı sanıyorlar.
- Kanıtsız İthamlar ve Keyfi Kararlar: Bu sunucuda DOJ ekibini yönetiyorduk. Sürekli "şikayet var" denilerek rahatsız edildik ancak bir kez bile önümüze somut bir kanıt sunulmadı. En sonunda ise bir mesajla departmanımızın kapatıldığını öğrendik.
- Adam Kayırma ve Taraf Tutma: Adalet kavramı bu sunucuda tamamen kişisel ilişkilere bağlı. Kendi tanıdıklarını koruyup, diğer oyuncuları kolayca gözden çıkarabiliyorlar. Bizim DOJ departmanımızı kapatıp, yönetimi doğrudan husumetli olduğumuz kişilere devretmeleri bunun en açık kanıtıdır.
- Teknik Yetersizlik: Roleplay kalitesini geçtim, sunucunun FPS optimizasyonu yerlerde sürünüyor. 10 FPS ile oyun oynamaya zorlanıyorsunuz.
- Eleştiriye Tahammülsüzlük: Konuyla ilgili ticket açtığımızda, sorularımız zorlarına gittiği için yetkilerimizi çektiler. Sesli görüşmede ise "Rolleriniz sunucumuza uygun değil" gibi içi boş bir bahaneyle konuyu kapatmaya çalıştılar.
- Para Ön Planda: Sunucunun tek amacı "Donate" üzerinden para kazanmak. Oyuncu memnuniyeti veya kaliteli bir rol ortamı sağlamak gibi bir dertleri yok.