Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Şikayetim Var !

profesorc0

Üye
FT Kullanıcı
Dmd Flany (flanyxd) kullanıcı adlı şahısdan 3000 tl lik bir hizmet aldık aldığımız hizmet karşılığında bize sunduğu pakette birçok hata bug Crash mevcuttu ayrıca Los angeles tema diye aldığımız pakette sahp tarzı mlolar vardı bunun üzerine satıcı ile iletişime geçtim fakat kendisi gizlicem demesine rağmen yapmadı tekrar tekrar kendisine yazdım fakat bir değişiklik olmadı kendisine 15-16 gün sonra tekrar yazdım fakat geri dönüş yapmadı parayı geri iade etmesini talep ediyorum gerekli ss ler ekte

DF

Ekli dosyalar

• IMG_0871.png
    IMG_0871.png
    483.7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0870.png
    IMG_0870.png
    443.9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0869.png
    IMG_0869.png
    2 MB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0867.png
    IMG_0867.png
    486.6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0868.png
    IMG_0868.png
    956.3 KB · Görüntüleme: 31
hocam mağduriyetiniz adına çok üzgünüm piyasada böyle insanlar var gerçekten discord: onlyhecato yardımcı olmak isterim.

DF
3000TL günümüzde para bile değil yanlış anlamayın ama ucuz olsun ama bizim olsun dendiği sürece bu durumlar yaşanmaya devam edecektir kısaca "ucuz etin yahnisi sert olur"

DF
Dmd Flany (flanyxd) kullanıcı adlı şahısdan 3000 tl lik bir hizmet aldık aldığımız hizmet karşılığında bize sunduğu pakette birçok hata bug Crash mevcuttu ayrıca Los angeles tema diye aldığımız pakette sahp tarzı mlolar vardı bunun üzerine satıcı ile iletişime geçtim fakat kendisi gizlicem demesine rağmen yapmadı tekrar tekrar kendisine yazdım fakat bir değişiklik olmadı kendisine 15-16 gün sonra tekrar yazdım fakat geri dönüş yapmadı parayı geri iade etmesini talep ediyorum gerekli ss ler ekte
Bu tür durumlarla karşılaşmamak adına, mesafeli satış sözleşmesini açıkça paylaşan ve faturalı işlem yapan kişi veya topluluklarla çalışılması son derece önemlidir. Herhangi bir hizmeti faturasız olarak yaptırmanız durumunda, maalesef bu ve benzeri mağduriyetlerle karşılaşmanız kaçınılmaz hale gelebilir.

Bu tarz sorunları yaşamamak ve kendinizi güvence altına alabilmek için, mutlaka faturalı çalışmanızı ve satıcıdan mesafeli satış sözleşmesini talep etmenizi öneriyoruz.

Yaşadığınız durum için geçmiş olsun. Umarız FiveM Türkiye topluluğu ilerleyen süreçte bu konularda daha bilinçli hale gelir ve faturasız, güvencesiz işlem yapan kişilerle çalışmamayı tercih eder..

Ayrıca belirtmek gerekir ki, yalnızca fatura konusu değil; hazır paket satışı yapan birçok kişi ve topluluk da benzer şekilde sorunludur. Bu paketlerin büyük bir kısmı, içerisinde sızıntı (leak) scriptler barındırarak satılmaktadır. Bu durum hem ilgili script geliştiricilerinin ve marketlerin haklarına girmekte, hem de CFX kuralları gereği sunucunuzun banlanmasına kadar varabilecek ciddi sonuçlar doğurabilmektedir.

Bu tarz kişiler ve topluluklar genellikle profesyonellikten ve kurumsallıktan uzaktır. Bu nedenle çalışacağınız kişi veya ekipleri seçerken dikkatli olmanızı önemle tavsiye ederiz.

DF
Yanlış anlaşılma olmasın fakat 3000 gibi küçük bir paraya developerlik yapandan, paket satandan zaten uzak durun. Neden böyle söylüyorum gelin açıklayayım. Tüm örnekleri teker teker veremeyeceğim ama bir kaçından bahsedeceğim

1.Teknik Bilgi ve Yazılım Dilleri
- Front end (HTML,CSS,JS), backend (LUA) ne kadar biliyor? Ne yapabiliyor

2. cltosv svtocl
- Client, server fileslerin ne işe yaradığını bilmeli. Açık bırakmadan bir server callback yazabilmeli.
- Server tablolarını nasıl kullanacağını bilmeli.

3. SQL bilgisi
- Veri nasıl aktarılır, veri nasıl en minimalist şekilde çekilir,
- Veri üzerine yeni veri nasıl yazdılır,
- SQL dil destekleri nelerdir

4. Framework bilgisi
- Çalışacak olduğu framework hakkında ne kadar bilgiye sahip

5. Döngü kontrolleri
- Hangi döngüler, nerelerde kullanılır
- Döngüler kendini ne zaman durduracak, hangi koşullarda çalışmaya devam edecek

6. İş Takibi
- Yapacağı işe nereden başlayacak
- Herhangi bir to-do-liste sahip mi

7. Dökümasyonlar
- Frameworklerin dökümasyonlarını sıkıştığı yerde okuyor mu
- Bilmediği bir scriptin gitbook dökümasyonlarını okuyor mu

Ben bir developerim diyebilecek şahıs veya şahısların öncelikle burada anlatılan (Her başlığa max 1-2 tane ekledim, oldukça fazla maddeler var) özelliklere sahip olması gerekir.

Benim gözümde paket yapıp satan (%99'u leak scriptler) kişilerin bu platformdan da FiveM Türkiye çatısı altındaki her türlü organizasyondan da uzak durması en yararlısı olacaktır.

Sunucusuna developer arayan veya paket almak isteyen arkadaşların bu özelliklere dikkat etmesi ve ucuz hizmetten kaçınmasını tavsiye ederim.

Yarın başı yanan sizler olur, konuları okuyup gülen bizler oluruz ♥

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//