Hello, I am Sefovic, my job is fiveM developer.
EN: I’ve had a passion for FiveM development since 2021, and after a year of working on my own server package, I’ve finally completed it. I felt it was time to start creating scripts, and as I began to improve myself, I developed two scripts. I believe I’ll grow even more by working alongside you. Hopefully, we’ll grow together and become one big family.
*
TR: 2021’den beri FiveM geliştirmeye karşı bir tutkum var ve yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığım sunucu paketimi sonunda tamamladım. Artık script yapma zamanının geldiğini düşündüm ve kendimi geliştirmeye başlarken iki script oluşturdum. Sizlerle birlikte kendimi daha da geliştireceğime inanıyorum. Umarım birlikte büyürüz ve kocaman bir aile oluruz.
So, what service am I providing?
Peki, ben ne hizmeti veriyorum?
EN:
- FiveM Advanced Optimized Server Pack.
- FiveM Developer Service.
- Desing your server private Banner, Donate, Wipe Pack, etc.
- Free Advanced Sfv Script. Belong to me.
- Advanced Css Rework
- You can create your own promotions and advertisements.
- Feel free to help each other and share things like scripts, MLOs, vehicles, bots, PSDs, and more.
- By boosting, you gain access to exclusive and rare scripts.
*
TR:
- FiveM Gelişmiş ve Optimize Edilmiş Sunucu Paketi.
- FiveM Geliştirici Hizmeti.
- Sunucunuza özel Banner, Bağış (Donate), Wipe Paketi vb. tasarımlar.
- Ücretsiz Gelişmiş Sfv Scripti. Bana aittir.
- Gelişmiş Css Çalışmaları.
- Kendi reklamlarınızı ve tanıtımlarınızı oluşturabilirsiniz.
- Birbirinize yardımcı olabilir, script, MLO, araç, bot, PSD ve benzeri dosyaları paylaşabilirsiniz.
- Boost (destek) vererek özel ve nadir scriptlere erişim kazanabilirsiniz.
EN: I’ve had a passion for FiveM development since 2021, and after a year of working on my own server package, I’ve finally completed it. I felt it was time to start creating scripts, and as I began to improve myself, I developed two scripts. I believe I’ll grow even more by working alongside you. Hopefully, we’ll grow together and become one big family.
*
TR: 2021’den beri FiveM geliştirmeye karşı bir tutkum var ve yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığım sunucu paketimi sonunda tamamladım. Artık script yapma zamanının geldiğini düşündüm ve kendimi geliştirmeye başlarken iki script oluşturdum. Sizlerle birlikte kendimi daha da geliştireceğime inanıyorum. Umarım birlikte büyürüz ve kocaman bir aile oluruz.
So, what service am I providing?
Peki, ben ne hizmeti veriyorum?
EN:
- FiveM Advanced Optimized Server Pack.
- FiveM Developer Service.
- Desing your server private Banner, Donate, Wipe Pack, etc.
- Free Advanced Sfv Script. Belong to me.
- Advanced Css Rework
- You can create your own promotions and advertisements.
- Feel free to help each other and share things like scripts, MLOs, vehicles, bots, PSDs, and more.
- By boosting, you gain access to exclusive and rare scripts.
*
TR:
- FiveM Gelişmiş ve Optimize Edilmiş Sunucu Paketi.
- FiveM Geliştirici Hizmeti.
- Sunucunuza özel Banner, Bağış (Donate), Wipe Paketi vb. tasarımlar.
- Ücretsiz Gelişmiş Sfv Scripti. Bana aittir.
- Gelişmiş Css Çalışmaları.
- Kendi reklamlarınızı ve tanıtımlarınızı oluşturabilirsiniz.
- Birbirinize yardımcı olabilir, script, MLO, araç, bot, PSD ve benzeri dosyaları paylaşabilirsiniz.
- Boost (destek) vererek özel ve nadir scriptlere erişim kazanabilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.