Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Script yazılımı

Mustafa61

Üye
FT Kullanıcı
MERHABA ÜCRETLİ VEYA ÜCRETSİZ BİR SEKİLDE FARKETMEZ KENDİ FİVEM SCRİPTİMİ NASİL YAZABİLİRİM VEYA YAZMAYİ NASİL OGRENEBİLİRİM

DF
Programlama Dillerine Birazcık Hakim Olman Gerek (Html JavaScript Phyton Gibi)
Sonra Mantığını Anlamanda En Önemlisi Girdiğin Şeyin Ne Olduğunu Bilmelisin Neİşe Yaradığını Kavramalısın

DF
Programlama Dillerine Birazcık Hakim Olman Gerek (Html JavaScript Phyton Gibi)
Sonra Mantığını Anlamanda En Önemlisi Girdiğin Şeyin Ne Olduğunu Bilmelisin Neİşe Yaradığını Kavramalısın
Hiçbir bilgim yok developer ile web kurs var mı

DF
Dostum Kitapları Var Yeni Başlayanlar İçin Javascript Html Filan Yada Çok Meraklıysan İsmekde Uzaktan Eğitim Var Yada Direk Scriptlerin
İçlerine Girerek Kodlarına Bakarak Kavrıyarak Yapabilirsin Bu Neye Yarıyor Deneme Yanılma Yoluyla Ama Html Java Azda Olsa Bilmen Gerek Diye Düşünüyorum

DF
Fivem ve gta5fivem yazdım sonuç çıkmadı
Fivem ve Gta5 bir yazılım dili değildir.
Fivem scriptlerinin çoğunda Lua,html,java gibi diller kullanılır bunlardan biriyle başlayabilirsin
eğer sadece fivem için istiyorsan lua ile ilgili yabancı pdf ler var kodları incelerken onları okurken kavrarsın zamanla

DF
Udemy kursu satın alıp C# öğrenebilirsin. Gelecekte de işine mutlaka yarayacaktır. Sonrasında Lua diline geçmeni tavsiye ederim.

DF
Bir çok kurs var sana zahmet bana hangisi yararsa atarmısın unity kursu falan var oda olur mu
Unity kursu tamamen oyun yapmayla alakalıdır. Benim elimde olan kurs hem C# hem de Unity’i öğretmekle birlikte basit derecede bir 2d oyun yapmayı ve C#’ı öğretiyor. Şahsen ben o kursu bitirdim ve yararı oldu. Fakat senin unity öğrenmene gerek yok skript yazmak için.

DF
Unity kursu tamamen oyun yapmayla alakalıdır. Benim elimde olan kurs hem C# hem de Unity’i öğretmekle birlikte basit derecede bir 2d oyun yapmayı ve C#’ı öğretiyor. Şahsen ben o kursu bitirdim ve yararı oldu. Fakat senin unity öğrenmene gerek yok skript yazmak için.
Kurşun lünkini atarmısın hiç bilmeyene yararlı olur mu

DF
Bu kurs uzun ve etkili bir kurstur. Toplam 400 e yakın ders vardır her gün 3 ders 4 ders izleyerek yaklaşık 3 aya Fivem için gerekli olan sql bilgisinin fazlasını bile öğrenebilirsin. Tek yapacağın iş sabırlı olmak ve en iyi şekilde kavramak

DF
lua öğreten pek bir yer yok çoğu kişi başka kodlara bakıp mantığını kavrayarak yazıyor.

DF
Bu kurs uzun ve etkili bir kurstur. Toplam 400 e yakın ders vardır her gün 3 ders 4 ders izleyerek yaklaşık 3 aya Fivem için gerekli olan sql bilgisinin fazlasını bile öğrenebilirsin. Tek yapacağın iş sabırlı olmak ve en iyi şekilde kavramak
C# öğrendikten sonra direk skrip yapabilirmiyim lua felan nerden öğrenebilirim ben c# başka hangi alan da işe yarar

DF
C# öğrendikten sonra direk skrip yapabilirmiyim lua felan nerden öğrenebilirim ben c# başka hangi alan da işe yarar
C# temel dillerden biridir. Skript editleme ve yazma konusunda büyük bir şey kazanmakla beraber sonuçta hayat fivem skripti yazmak olmadığı için :) Çoğu freelance iş ilanlarına başvuru yapabilirsin. Çeşitli çalışmalar geliştirip, maddi gelir kaynağına sahip olabilirsin.

DF
C# temel dillerden biridir. Skript editleme ve yazma konusunda büyük bir şey kazanmakla beraber sonuçta hayat fivem skripti yazmak olmadığı için :) Çoğu freelance iş ilanlarına başvuru yapabilirsin. Çeşitli çalışmalar geliştirip, maddi gelir kaynağına sahip olabilirsin.
Bilgin için çok saol ❤️

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//