Selamlar,
İsim hakkı olan sunucumu satma kararı aldım.
A’dan Z’ye paket + key dahil bütün her şeyi veriyorum aralarında bazı subslar olmak üzere toplam 12 sayfa keyi mevcut.
En güncel scriptler ile yazılan Hard whitelist sunucu paketi. (Qbox taban) TR No:1 paket 0.40 resmon üstüne çıkmaz.
12 sayfa key
Larestia en güncel kıyafet paketi
Digital Latvia 450’lik araç paketi ve aynı yapımcının diğer araç paketleri FNF vs. mevcuttur.
Proje tasarımları + teaser, trailer videoları
Discord botları
1.000 member ortalama 200 Online Discord sunucusu
Proje domain, hosting ve isim hakları
Organik reklamla yapılmış 500 takipçili instagram hesabı (Fivem kitlesi)
Tiktok hesabı ve tüm sosyal medya E mail hesapları
Bütün scriptler lisanslıdır, lisanssız leak bir tane bile script yoktur.
Alan kişi Server Start yapıp hiç beklemeden başlayabilir. (her şeyi hazır kusursuz) Projenin gizliliği açısından ilgilenenler yoruma Discord kullanıcı adını atarsa dönüş yapacağım.
Dalga geçenler gelmesin vaktim değerli, projeye harcanan ücret ortalama 250.000 TL’dir.
Tekliflerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.
İsim hakkı olan sunucumu satma kararı aldım.
A’dan Z’ye paket + key dahil bütün her şeyi veriyorum aralarında bazı subslar olmak üzere toplam 12 sayfa keyi mevcut.
En güncel scriptler ile yazılan Hard whitelist sunucu paketi. (Qbox taban) TR No:1 paket 0.40 resmon üstüne çıkmaz.
12 sayfa key
Larestia en güncel kıyafet paketi
Digital Latvia 450’lik araç paketi ve aynı yapımcının diğer araç paketleri FNF vs. mevcuttur.
Proje tasarımları + teaser, trailer videoları
Discord botları
1.000 member ortalama 200 Online Discord sunucusu
Proje domain, hosting ve isim hakları
Organik reklamla yapılmış 500 takipçili instagram hesabı (Fivem kitlesi)
Tiktok hesabı ve tüm sosyal medya E mail hesapları
Bütün scriptler lisanslıdır, lisanssız leak bir tane bile script yoktur.
Alan kişi Server Start yapıp hiç beklemeden başlayabilir. (her şeyi hazır kusursuz) Projenin gizliliği açısından ilgilenenler yoruma Discord kullanıcı adını atarsa dönüş yapacağım.
Dalga geçenler gelmesin vaktim değerli, projeye harcanan ücret ortalama 250.000 TL’dir.
Tekliflerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.