Biz REALİSTİK HARD olarak 5 yıldır Los Angeles temalı sosyal/fraksiyon sunucularında rol yapıyoruz. Amacımız gerçek hayattaki LAPD (Los Angeles Police Department) prosedürlerini, hiyerarşisini ve çalışma mantığını mümkün olduğunca birebir yansıtmak.
Tamamen gerçekçiliğe dayalı rol yapıyoruz.GunRP döndürme, şaklabanlık, troll ve düşük kaliteli rol yapan kişileri ekipte barındırmıyoruz.Rollerimiz ciddi, detaylı ve immersivedir.
Ekipte yeni olan veya FiveM/LAPD rolü hakkında hiçbir şey bilmeyen arkadaşlar için saha eğitim programı (Field Training) aktif olarak uygulanmaktadır. Deneyimli eğitmenlerimizle adım adım gerçekçi polis prosedürlerini öğretiyoruz.
Gerçekçi Yapımız:
- Rütbe sınırı gerçekçi: Sahada en yüksek rütbe Sergeant II’dir. Şef, Captain gibi yüksek rütbeler sahada bulunmaz, tamamen gerçek LAPD yapısına uygundur.
- Aktif Birimler:
- Metropolitan Division D Platoon (SWAT) — Özel müdahale ve taktik operasyonlar
- Gang Enforcement Detail / Gang Impact Team — Çete faaliyetlerini takip eden ve bastıran dedektif birimleri
- Traffic Group — Trafik bürosu ve trafik olayları
- Patrol — Standart devriye ekipleri
Ekip Vizyonu:
Tamamen gerçekçiliğe dayalı rol yapıyoruz.GunRP döndürme, şaklabanlık, troll ve düşük kaliteli rol yapan kişileri ekipte barındırmıyoruz.Rollerimiz ciddi, detaylı ve immersivedir.
Yeni Gelenler İçin:
Ekipte yeni olan veya FiveM/LAPD rolü hakkında hiçbir şey bilmeyen arkadaşlar için saha eğitim programı (Field Training) aktif olarak uygulanmaktadır. Deneyimli eğitmenlerimizle adım adım gerçekçi polis prosedürlerini öğretiyoruz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.