Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Tasarımcı Arıyorum RawRP | Kreatif İçerik Üreticisi ve Sosyal Medya Partnerlerini Arıyor! (Ücretli)

onurince

Üye
FT Kullanıcı
Discord
.onurince
logo.png
RawRP olarak sadece bir oyun sunucusu değil, izlenebilirliği yüksek bir hikaye evreni inşa ediyoruz. Bu evrenin en heyecanlı anlarını, en derin sosyal rollerini ve en kaotik çatışmalarını dünyaya duyuracak; kurgu yeteneğiyle fark yaratacak Kreatif Editörler ve İçerik Üreticileri arıyoruz.

Eğer "Benim kurgum izlettirir, benim içeriğim trend olur" diyorsan, RawRP'nin vitrini sen olabilirsin!​

-Neden RawRP'de İçerik Üretmelisin?-

RawRP, hem SocialRP'nin estetiğini hem de GunRP'nin aksiyonunu harmanlayan bir yapıya sahip. Bu da elinde işlenebilecek devasa bir malzeme havuzu olduğu anlamına geliyor. Biz sana sadece bir "yetki" değil, yaratıcılığını konuşturabileceğin bir platform ve bütçe sunuyoruz.

-Aradığımız Roller & Sorumluluklar-

Cinematic Creator: Sunucu tanıtım videoları ve hikaye bazlı kısa filmler (Shorts/TikTok/Reels) üretmek.

Social Media Manager: Üretilen içeriklerin RawRP hesaplarında düzenli ve etkileşim odaklı paylaşılmasını sağlamak.

Community Lead: Rol paslarını ve etkinlikleri takip edip buralardan "viral" potansiyelli anları yakalamak.

-Profesyonel İş Birliği & Ücretlendirme-

Bu pozisyon bizim için sadece bir yönetim rolü değil, profesyonel bir iş ortaklığıdır.

Finansal Ortaklık: Performans gösteren, sunucuya değer katan ve içerikleriyle topluluğu büyüten arkadaşlarımız doğrudan "Community Manager" statüsüne yükseltilir. Bu statüdeki ekip arkadaşlarımızla içerik başına, etkinlik bazlı veya periyodik olarak karşılıklı anlaşma dahilinde ücretlendirme (Ödeme) yapılacaktır. Emeğinizin ve yaratıcılığınızın finansal bir karşılığı olduğunu bilmenizi istiyoruz.

-Başvuru Şartları-

Günlük Aktiflik Süresi : 5 - 10 Saat
Kullandığın Programlar : (Adobe Premiere, After Effects, DaVinci Resolve, CapCut vb.)
Referans / Portfolyo : (Daha önce yaptığın editler veya yönettiğin sayfalar.)
İletişim Adresi (Discord) : .onurince

Ekstra : Eğer halihazırda bir kitlen veya içerik üretme disiplinin varsa mülakatta bunu mutlaka belirtmelisin. RawRP'nin hikayesini beraber yazalım, beraber büyütelim ve beraber kazanalım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//