Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Tanıtım QB-CORE GELİŞMİŞ GALERİ SİSTEMİ

umutluu

Üye
FT Kullanıcı

Hala geliştirme aşamasında

not: AI'dan oyun yapan büyük firmalarında yaptığı gibi yardım alıyorum 'matbaa geldi hattatlar işsiz kaldı' kafasından çıkmadığınız sürece bu ülkede hiç bir şey gelişmicek.

Temel Özellikler​

🚗 Showroom Sistemi​

• Sinematik showroom kamera sistemi
  • Araç önizleme ve detaylı inceleme
  • Araç döndürme ve zoom özelliği
  • Renk seçme sistemi
  • Kategori bazlı araç listeleme
  • Araç performans istatistikleri gösterimi

🧪 Test Sürüşü Sistemi​

• Süre ayarlı test sürüşü
  • Otomatik süre takibi
  • Süre sonunda araç temizleme
  • Güvenli test sürüşü altyapısı

📦 Stok Yönetim Sistemi​

• Galeri stoğu görüntüleme
  • Stoğa araç satın alma
  • Stoktaki araçları önizleme
  • Stoktan araç satışı
  • Araç teslim kayıt sistemi

👨‍💼 Çalışan Paneli​

• Meslek bazlı yetkilendirme
  • Yönetim paneli
  • Stok kontrol ekranı
  • Oyuncu teslim ekranı
  • Meslek teslim ekranı

🤝 Araç Teslim Sistemi​

• Yakındaki oyunculara araç teslim
  • Kendine araç teslim alma
  • Mesleklere araç teslim etme
  • Otomatik plaka oluşturma
  • Anahtar entegrasyonu

🏢 Çoklu Galeri Desteği​

• Sınırsız galeri eklenebilir yapı
  • Ayrı çalışan alanları
  • Ayrı showroom alanları
  • Ayrı stok sistemleri
  • Ayrı araç kategorileri

⚡ Optimizasyon​

• Gelişmiş araç temizleme sistemi
  • Spawn koruma sistemi
  • Kamera yönetimi
  • Düşük ms kullanımı
  • Resource restart koruması
  • Hata önleme mekanizmaları

Entegrasyonlar​

• QB-Core
  • qb-target
  • VehicleKeys
  • NUI Arayüz
  • Discord Log Sistemi

Kullanım Alanı​

• Roleplay Sunucuları
  • Ekonomi Sunucuları
  • Kurumsal Galeri Sistemleri
  • Lüks Araç Bayileri
  • Meslek Tabanlı Satış Sistemleri
Modern görünümü, gelişmiş stok yönetimi ve profesyonel satış altyapısıyla sunucular için üst düzey araç galeri deneyimi sunar.

Ekli dosyalar

• 1780942363730.png
    1780942363730.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 24
  • 1780942396572.png
    1780942396572.png
    294 KB · Görüntüleme: 23
  • 1780942519870.png
    1780942519870.png
    374 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
kanka ai tek promptta yapıyor şunu zaten sende ai'ye yaptırmışsın satmaya çalışıyosun şu ekmeğinizi şöyle komik şeylerden çıkarmaya çalışıp rezil etmeyin kendinizi

kanka ai tek promptta yapıyor şunu zaten sende ai'ye yaptırmışsın satmaya çalışıyosun şu ekmeğinizi şöyle komik şeylerden çıkarmaya çalışıp rezil etmeyin kendinizi
Ne rezili tam olarak. Madem öyle güzel yazmasını biliyorsan yapmasını da bilirsin yap bi scripte görelim. AI tek prompta yapar demişsin ama adamın daha nasıl yaptığını görmeden etmeden yargılaman ne kadar mantıklı bir düşün derim dostum. Adam belli ki sektörde yeni bir şeyler deniyor şu FiveM işinde AI' dan yardım almak ne zaman suç ve yargılama haline geldi?

Ne rezili tam olarak. Madem öyle güzel yazmasını biliyorsan yapmasını da bilirsin yap bi scripte görelim. AI tek prompta yapar demişsin ama adamın daha nasıl yaptığını görmeden etmeden yargılaman ne kadar mantıklı bir düşün derim dostum. Adam belli ki sektörde yeni bir şeyler deniyor şu FiveM işinde AI' dan yardım almak ne zaman suç ve yargılama haline geldi?
AI'den yardım alabilir, ben zaten script yapıyorum ve bende AI'den yardım alıyorum. Zaten almamak ahmak işidir. Fakat hiç bir emek yok bu scriptte, AI üzerinden 1-2 promptla yapılabilecek bir iş bu bunu yapabilir ve paylaşabilir, öğrenme yolundadır bunuda anlarım ama bunu satmaya çalışıp ticaret yapması rezillik. İnsanlara bir emek sunmuyor AI'den yaptığı şeyi satarak insanların cebindeki parayı almaya çalışıyor.

AI'den yardım alabilir, ben zaten script yapıyorum ve bende AI'den yardım alıyorum. Zaten almamak ahmak işidir. Fakat hiç bir emek yok bu scriptte, AI üzerinden 1-2 promptla yapılabilecek bir iş bu bunu yapabilir ve paylaşabilir, öğrenme yolundadır bunuda anlarım ama bunu satmaya çalışıp ticaret yapması rezillik. İnsanlara bir emek sunmuyor AI'den yaptığı şeyi satarak insanların cebindeki parayı almaya çalışıyor.
İnsanların emeklerini çaldığını nerden çıkardın :D İşte yapmasını bilmediğiniz işleri sanki çok iyi biliyormuşsunuz gibi eleştirmeniz.. asıl rezillik budur bana göre. Daha bu işle alakalı bilgi sahibi olmadan eleştiri yapman. Daha da bir şey demiyorum hayırlı forumlar

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//