Prestige Life ailesi olarak, 25 Mayıs 2026 Pazartesi günü kapılarımızı büyük bir heyecanla açıyoruz!
Rol kalitesinin en üst seviyede tutulacağı, oyuncu deneyiminin ön planda olduğu bu serüvende, aramıza katılacak "Doğru, Adil ve Çözüm Odaklı" yetkili ekip arkadaşları arıyoruz. Amacımız sadece kuralları uygulamak değil, şehrin hikayesine değer katacak bir yönetim kültürü oluşturmak.
Ekibimizin bir parçası olmak ve Prestige Life'ın temelini birlikte atmak istiyorsan, aşağıdaki adımları izle:
Bu hikayeyi beraber yönetmeye hazırsan, başvurunu bekliyoruz!
Not: Başvuruların yoğunluğunu yönetmek için formunu doldururken kendinden ve geçmiş deneyimlerinden kısaca bahsetmen şansını artıracaktır.
Rol kalitesinin en üst seviyede tutulacağı, oyuncu deneyiminin ön planda olduğu bu serüvende, aramıza katılacak "Doğru, Adil ve Çözüm Odaklı" yetkili ekip arkadaşları arıyoruz. Amacımız sadece kuralları uygulamak değil, şehrin hikayesine değer katacak bir yönetim kültürü oluşturmak.
Kimi Arıyoruz?
- Adaletli ve Tarafsız: Rol esnasında veya sonrasında kişisel duygularından arınmış, objektif karar verebilen.
- İletişim Becerisi Yüksek: Sorunlara karşı yapıcı bir dil kullanan ve çözüm odaklı yaklaşan.
- Deneyimli: FiveM platformuna, rol kurallarına ve sunucu işleyişine hakim (tercihen geçmişte yetkili deneyimi olan).
- Aktif: Sunucunun açılış sürecinde ve sonrasında düzenli vakit ayırabilecek.
Yetkili Ekibinde Seni Neler Bekliyor?
- Gelişim Odaklı Yönetim: Fikirlerine değer verilen, kararlarda söz sahibi olduğun bir ekip ortamı.
- Eğitim ve Destek: Sisteme uyum sağlaman için gerekli tüm eğitimlerin verilmesi.
- Prestijli Bir Ortam: Kaliteli bir topluluğun düzenini koruma sorumluluğu ve ayrıcalığı.
Başvuru Süreci
Ekibimizin bir parçası olmak ve Prestige Life'ın temelini birlikte atmak istiyorsan, aşağıdaki adımları izle:- Discord Sunucumuza Katıl: htps://discord.gg/prestigelife
- "Yetkili Başvuru" ile ilgili ticket aç: İlgili formu doldurarak gönder.
- Mülakat: Formu onaylanan adaylarla kısa bir sesli mülakat gerçekleştireceğiz.
Bu hikayeyi beraber yönetmeye hazırsan, başvurunu bekliyoruz!
Not: Başvuruların yoğunluğunu yönetmek için formunu doldururken kendinden ve geçmiş deneyimlerinden kısaca bahsetmen şansını artıracaktır.