Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Piyasadaki Güncel İhtiyaçlar Neler?

DrxMaxi

𝐅𝐈𝐕𝐄𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊
FT Kullanıcı
Merhaba FivemTürk Ailesi,

Uzun bir süredir FiveM'e ara vermiştim ancak şimdi geri dönme ve camia için kaliteli, güncel içerikler üretme kararı aldım.

Amacım, sadece bilinen sistemleri kopyalayıp piyasaya sürmek değil; piyasada olmayan, özgün ve gerçekten ihtiyaç duyulan scriptleri ve paket içeriklerini geliştirmek.

Ancak, bu kadar uzun bir aradan sonra, piyasada güncel olarak nelerin olup nelere ihtiyaç olduğunu tam olarak kestiremiyorum. FiveM piyasası sürekli değişiyor.

Bu nedenle, siz değerli tecrübeli FiveM oyuncularının ve sunucu sahiplerinin fikirlerine ihtiyacım var.
Güncel İhtiyaçlar ve Eksikler Neler?
Hangi Alanlarda Ciddi Bir İhtiyaç Var?
Oyuncuların ve sunucu sahiplerinin "Keşke şöyle bir sistem olsa" dediği, kaliteli örneği olmayan sistemler neler?
Hangi Scriptler "Artık Yeter!" Düzeyine Geldi?
Sürekli aynı mantıkla çalışan, modası geçmiş ve oyuncuyu sıkan temel sistemler neler?

Özetle: Camianın ihtiyaç duyduğu çözümleri ve sıkıldığı demode sistemleri sizden öğrenmek istiyorum.

Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bu başlık altında benimle paylaşırsanız, bana çok güzel bir yol göstermiş olursunuz.
En iyi fikirlere sahip olan dostlarımızla, bu projelerin geliştirme sürecinde de iletişimde kalmaktan mutluluk duyarım.

Hepinize şimdiden destekleriniz için teşekkürler. <3

Saygılarımla.

DF
FiveM ileri gitmektense her gün daha da geriye gidiyor, sunucu sahipleri basit bir matematik ile "ne tutmuşsa ondan devam" fikriye hareket etmeye devam ediyor.
Hiçbiri yeniliklere açık değil en çok hangisi tercih ediliyorsa o iyidir sanıyorlar en çok hangisi pahalıysa o iyisi zannediyorlar.
Benim fikrimce global'i takip etmediğimiz sürece her zaman çok geride kalacağız.
FiveM'de yaratıcı fikir ortaya çıkarmak çok zor bir hale geldi çıkarsan bile kullanan yok

DF
FiveM ileri gitmektense her gün daha da geriye gidiyor, sunucu sahipleri basit bir matematik ile "ne tutmuşsa ondan devam" fikriye hareket etmeye devam ediyor.
Hiçbiri yeniliklere açık değil en çok hangisi tercih ediliyorsa o iyidir sanıyorlar en çok hangisi pahalıysa o iyisi zannediyorlar.
Benim fikrimce global'i takip etmediğimiz sürece her zaman çok geride kalacağız.
FiveM'de yaratıcı fikir ortaya çıkarmak çok zor bir hale geldi çıkarsan bile kullanan yok
Yıllardır Türkiye piyasası maalesef ki böyle. Amacım o yüzden bu konuyu açmak ama yine klasik. Hiç bir developer ve hiç bir sunucu sahibi konuya uğramamış bile. Çok üzücü maalesef.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//