Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Web Panel PARZIL Webpanel | Modern Arayüz + Güçlü Özellikler - FiveM QBCore Yönetim Paneli

Parzil

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
nkrp.com

🚀 PARZIL Webpanel | QBCore İçin Gelişmiş Sunucu Yönetim Paneli​

FiveM QBCore sunucunuzu bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız? Parzil Webpanel, sunucu yönetiminizi kolaylaştırmak, oyun içi dinamikleri kontrol altına almak ve yetkililerinize modern bir arayüz sunmak için tasarlandı. Tamamen modüler, hızlı ve güvenli altyapısıyla tanışın!​

🔧 Modern ve Güçlü Teknoloji Yığını​

Vue 3 (Composition API)Quasar FrameworkPinia State ManagementNode.js (Koa.js)Socket.IOJWT & CASL GüvenliğiMySQL / MariaDBVite Build Aracı

🌟 Öne Çıkan Ana Özellikler​

👤 Detaylı Oyuncu Yönetimi​

• Canlı Veri Akışı: Oyuncuların konum, sağlık gibi anlık verilerini ve envanter, iş, para gibi kalıcı verilerini tek bir ekranda görüntüleyin.
  • Tam Envanter Kontrolü: `qb-inventory` ile tam entegre! Oyuncu envanterini ve zulasını sürükle-bırak desteğiyle yönetin, eşya ekleyin, silin veya düzenleyin.
  • Yetki İşlemleri: Oyuncuların işini, çetesini, paralarını (banka/nakit) anında güncelleyin.
  • Moderasyon Araçları: Tek tuşla oyuncuyu sunucudan atın (kick), yasaklayın (ban) veya uyarın (warn).

🗺️ Oyun Dünyası ve Sunucu Kontrolü​

• Canlı Harita: Tüm çevrimiçi oyuncuları ve araçları harita üzerinde anlık olarak takip edin.
  • Gelişmiş Işınlama: Harita üzerinden tek bir oyuncuyu, birden fazla oyuncuyu veya sunucudaki tüm oyuncuları tek tıkla istediğiniz konuma ışınlayın.
  • Rol ve İzin Yönetimi: Detaylı ve esnek izin sistemi (CASL tabanlı) ile web paneli için özel roller oluşturun ve bu rolleri yöneticilerinize atayın.
  • Log Sistemi: Sunucu, oyuncu, web ve geliştirici loglarını web arayüzünden kolayca okuyun ve filtreleyin.

🛠️ Geliştirici Dostu Araçlar​

• Oyun İçi Varlık Yönetimi: Oyununuzdaki eşyaları (items), işleri (jobs), çeteleri (gangs) ve araçları (vehicles) artık kodla uğraşmadan, doğrudan web paneli üzerinden oluşturun, düzenleyin ve silin (CRUD).

💎 Fiyatlandırma​

Lisanslı Paket​

5.000 TL
Tüm güncellemelere ömür boyu erişim dahildir.​

Açık Kaynak Paket​

10.000 TL
Tüm kaynak kodlarına tam erişim ve özelleştirme imkanı.

🏆 Neden Parzil Webpanel?​

Piyasadaki diğer panellerin aksine, Parzil Webpanel sadece bir yönetim aracı değildir. Node.js ve Lua arasında kurduğu doğrudan köprü sayesinde, QBCore fonksiyonlarını ve olaylarını en verimli şekilde tetikler. Bu, özellikle envanter yönetimi gibi karmaşık işlemlerde maksimum performans ve stabilite anlamına gelir. Modern arayüzü ve güçlü altyapısı ile sunucu yönetimi hiç bu kadar kolay ve keyifli olmamıştı.

İletişim & Destek

Tüm sorularınız, satın alma işlemleri ve teknik destek için bana aşağıdaki Discord adresinden ulaşabilirsiniz.
Discord: parzil

WEB PANEL GÖRÜNTÜLERİ
DASHBOARD
1754396706895.png

CANLI HARİTA
1754396795320.png

OYUNCU YÖNETİMİ
1754396838879.png

ENVANTER YÖNETİMİ
1754396892431.png

YAPILANDIRMA
1754396958991.png

ÖRNEK AMAÇLI WEBPANELİNDEN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞTIM

GÖRDÜĞÜNÜZDEN DAHA FAZLASI VAR AYRINTILARA GİREMEDİM
CANLI HARİTADA OYUNCUYU IŞINLAMA TOPLU OYUNCULARI IŞINLAMA
BANLAMA ANLIK TAKİP ETME KİCKLEME GİBİ ARAÇ VERME GİBİ BİRÇOK ÖZELLİK VAR

ANLIK OYUNCUNUN SON GÖRÜNTÜSÜNÜ ALMA GİBİ VS.VS...

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//