PARZIL Webpanel | QBCore İçin Gelişmiş Sunucu Yönetim Paneli

FiveM QBCore sunucunuzu bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız? Parzil Webpanel, sunucu yönetiminizi kolaylaştırmak, oyun içi dinamikleri kontrol altına almak ve yetkililerinize modern bir arayüz sunmak için tasarlandı. Tamamen modüler, hızlı ve güvenli altyapısıyla tanışın!
Modern ve Güçlü Teknoloji Yığını
Vue 3 (Composition API)Quasar FrameworkPinia State ManagementNode.js (Koa.js)Socket.IOJWT & CASL GüvenliğiMySQL / MariaDBVite Build Aracı
Öne Çıkan Ana Özellikler
Detaylı Oyuncu Yönetimi
- Canlı Veri Akışı: Oyuncuların konum, sağlık gibi anlık verilerini ve envanter, iş, para gibi kalıcı verilerini tek bir ekranda görüntüleyin.
- Tam Envanter Kontrolü: `qb-inventory` ile tam entegre! Oyuncu envanterini ve zulasını sürükle-bırak desteğiyle yönetin, eşya ekleyin, silin veya düzenleyin.
- Yetki İşlemleri: Oyuncuların işini, çetesini, paralarını (banka/nakit) anında güncelleyin.
- Moderasyon Araçları: Tek tuşla oyuncuyu sunucudan atın (kick), yasaklayın (ban) veya uyarın (warn).
Oyun Dünyası ve Sunucu Kontrolü
- Canlı Harita: Tüm çevrimiçi oyuncuları ve araçları harita üzerinde anlık olarak takip edin.
- Gelişmiş Işınlama: Harita üzerinden tek bir oyuncuyu, birden fazla oyuncuyu veya sunucudaki tüm oyuncuları tek tıkla istediğiniz konuma ışınlayın.
- Rol ve İzin Yönetimi: Detaylı ve esnek izin sistemi (CASL tabanlı) ile web paneli için özel roller oluşturun ve bu rolleri yöneticilerinize atayın.
- Log Sistemi: Sunucu, oyuncu, web ve geliştirici loglarını web arayüzünden kolayca okuyun ve filtreleyin.
Geliştirici Dostu Araçlar
- Oyun İçi Varlık Yönetimi: Oyununuzdaki eşyaları (items), işleri (jobs), çeteleri (gangs) ve araçları (vehicles) artık kodla uğraşmadan, doğrudan web paneli üzerinden oluşturun, düzenleyin ve silin (CRUD).
Fiyatlandırma

Lisanslı Paket
5.000 TL
Tüm güncellemelere ömür boyu erişim dahildir.
Tüm güncellemelere ömür boyu erişim dahildir.
Açık Kaynak Paket
10.000 TL
Tüm kaynak kodlarına tam erişim ve özelleştirme imkanı.
Tüm kaynak kodlarına tam erişim ve özelleştirme imkanı.
Neden Parzil Webpanel?

Piyasadaki diğer panellerin aksine, Parzil Webpanel sadece bir yönetim aracı değildir. Node.js ve Lua arasında kurduğu doğrudan köprü sayesinde, QBCore fonksiyonlarını ve olaylarını en verimli şekilde tetikler. Bu, özellikle envanter yönetimi gibi karmaşık işlemlerde maksimum performans ve stabilite anlamına gelir. Modern arayüzü ve güçlü altyapısı ile sunucu yönetimi hiç bu kadar kolay ve keyifli olmamıştı.
İletişim & Destek
Tüm sorularınız, satın alma işlemleri ve teknik destek için bana aşağıdaki Discord adresinden ulaşabilirsiniz.
Discord: parzil
WEB PANEL GÖRÜNTÜLERİ
DASHBOARD
CANLI HARİTA
OYUNCU YÖNETİMİ
ENVANTER YÖNETİMİ
YAPILANDIRMA
ÖRNEK AMAÇLI WEBPANELİNDEN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞTIM
GÖRDÜĞÜNÜZDEN DAHA FAZLASI VAR AYRINTILARA GİREMEDİM
CANLI HARİTADA OYUNCUYU IŞINLAMA TOPLU OYUNCULARI IŞINLAMA
BANLAMA ANLIK TAKİP ETME KİCKLEME GİBİ ARAÇ VERME GİBİ BİRÇOK ÖZELLİK VAR
ANLIK OYUNCUNUN SON GÖRÜNTÜSÜNÜ ALMA GİBİ VS.VS...
Discord: parzil
WEB PANEL GÖRÜNTÜLERİ
DASHBOARD

CANLI HARİTA

OYUNCU YÖNETİMİ

ENVANTER YÖNETİMİ

YAPILANDIRMA

ÖRNEK AMAÇLI WEBPANELİNDEN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞTIM
GÖRDÜĞÜNÜZDEN DAHA FAZLASI VAR AYRINTILARA GİREMEDİM
CANLI HARİTADA OYUNCUYU IŞINLAMA TOPLU OYUNCULARI IŞINLAMA
BANLAMA ANLIK TAKİP ETME KİCKLEME GİBİ ARAÇ VERME GİBİ BİRÇOK ÖZELLİK VAR
ANLIK OYUNCUNUN SON GÖRÜNTÜSÜNÜ ALMA GİBİ VS.VS...

Son düzenleme: