Selamlar,Daha önce birçok FiveM sunucusu açma ve yönetme deneyimine sahibim. Aynı zamanda aktif olarak developer olarak da hizmet vermekteyim. Yeni projemizde birlikte çalışabileceğim, vizyon sahibi ve güvenilir bir ORTAK arıyorum.
Sunucunun Discord altyapısı, yetkili ekibi, Nitro, topluluk yönetimi ve yazılım kısmı tarafımdan sağlanacaktır. Maddi olarak %50 ortak olacak bir arkadaş arıyorum.
Hedefimiz Ne? ; Kaliteli sistemlere sahip, uzun ömürlü ve oyunculara hem eğlenceli hem de gerçekçi bir rol yapma deneyimi sunacak FiveM Roleplay sunucusu oluşturmak.
Sunucumuz, bugüne kadar yapılan ortalama RP sunucularının ötesinde olacak; özgün sistemlerle, güçlü bir toplulukla ve reklama dayalı etkili tanıtım stratejileriyle desteklenecek.
Donanım Bilgisi:
İşlemci: Ryzen 9 9950X (32 Çekirdek, 5.7GHz)
RAM ; 96 GB DDR5 (maks. 192 GB destekli)
Depolama: 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD
Ağ: 100 Mbit bağlantı / 1 Gbit port
Lokasyon: İstanbul Datacasa veri merkezi
Ortaklık Sistemi:
Aylık Toplam Bütçe: 2.000 TL – 10.000 TL
Ortak Katkısı (Minimum): 2.000 TL / ay
Gider Kalemleri: Donanım, lisanslar, reklam bütçesi, domain, panel, ekstra geliştirmeler
Gelir-Gider Takibi: %100 şeffaflık ile yapılacaktır
Kâr Paylaşımı: Adil bir şekilde paylaştırılacaktır
Bize Ulaşmak İçin ;
Projemiz ciddi ve uzun vadeli bir plan üzerine kurulmuştur. Vizyon sahibi, ciddiyetle yaklaşan ve katkı sunmaya hazır bir ortakla bu projeyi birlikte yürütebiliriz.Kaliteli, eğlenceli ve profesyonel bir ortam seni bekliyor!
Sunucunun Discord altyapısı, yetkili ekibi, Nitro, topluluk yönetimi ve yazılım kısmı tarafımdan sağlanacaktır. Maddi olarak %50 ortak olacak bir arkadaş arıyorum.
Hedefimiz Ne? ; Kaliteli sistemlere sahip, uzun ömürlü ve oyunculara hem eğlenceli hem de gerçekçi bir rol yapma deneyimi sunacak FiveM Roleplay sunucusu oluşturmak.
Sunucumuz, bugüne kadar yapılan ortalama RP sunucularının ötesinde olacak; özgün sistemlerle, güçlü bir toplulukla ve reklama dayalı etkili tanıtım stratejileriyle desteklenecek.
Donanım Bilgisi:
İşlemci: Ryzen 9 9950X (32 Çekirdek, 5.7GHz)
RAM ; 96 GB DDR5 (maks. 192 GB destekli)
Depolama: 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD
Ağ: 100 Mbit bağlantı / 1 Gbit port
Lokasyon: İstanbul Datacasa veri merkezi
Ortaklık Sistemi:
Aylık Toplam Bütçe: 2.000 TL – 10.000 TL
Ortak Katkısı (Minimum): 2.000 TL / ay
Gider Kalemleri: Donanım, lisanslar, reklam bütçesi, domain, panel, ekstra geliştirmeler
Gelir-Gider Takibi: %100 şeffaflık ile yapılacaktır
Kâr Paylaşımı: Adil bir şekilde paylaştırılacaktır
Bize Ulaşmak İçin ;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Projemiz ciddi ve uzun vadeli bir plan üzerine kurulmuştur. Vizyon sahibi, ciddiyetle yaklaşan ve katkı sunmaya hazır bir ortakla bu projeyi birlikte yürütebiliriz.Kaliteli, eğlenceli ve profesyonel bir ortam seni bekliyor!

Son düzenleme: