Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

ÖNEMLİ

Grimes

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, hepimiz biliyoruzki roleplay artık çocuk işi olmuş ve oldlar ansızın kayboldu veya çok azlar yani kısacası nesli tükeniyor, her defasında hangi sunucuya girsem (sosyal ve hard), WL başvuru atıp 2 gün sonra onaylanıp mülakata geçmeye kadar bekliyorum ve zaman harcıyorum, giriyorum sunucya rolleri kalitesiz veya scriptlerinde sorun var veya fps veya bilmem ne sıkıldım, artık herkes sunucu açmaya başlamış umarım başarılı olursunuz, fakat artık bende bir sunucu açıp bu güne kadar yaşadığım ve edindiğim sorunlar ve tüm tecrübeme dayanarak bütçem yetecek seviyede sunucu açmaya karar verdim, bu sunucuda artık kalitesiz rol arayanlara, b*ktan script sevenlere, troll yapanlara, keyif kaçıranlara YER YOK!, scriptler artık temiz olacak ve sorunsuz çalışacak, en kötü bilgisayarınızda bile fps almanız için çabalıyor olucam, düşünsenize oynadığınız sunucuda araba paketi yok garaj diye bir şey yok tıpkı gerçek hayattaki gibi, KALİTELİ ROL İSTEYİP ARAYANLARA böyle bir sunucu açıcam, sadece sunucuma gelip bana destek olun. Saygılarımla.

discord.gg/lsrpp

Selam olsun oldlara 🫡

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//