Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruNormal Bir Esx Paket Nasıl NewEsx in Ağırlıklı sistemi Haline Geçirilir
Şimd Anlatmak İstediğim şu : Benim Atıyorum ESX Paketim var limitli onu hem newesx sürümüne hemde ağırlık sistemli haline geçirmek istiyorum nasıl yapacağım?
Şimd Anlatmak İstediğim şu : Benim Atıyorum ESX Paketim var limitli onu hem newesx sürümüne hemde ağırlık sistemli haline geçirmek istiyorum nasıl yapacağım?
Evet extendedmode ağırlık sistemli şöyle mesela esx inventoryhud u disc gibi slotlu yapıyorlarya işte o yüzdende bana extendedmode lazım ama ağırlıklı işte dedğim gibi
Aslında ben extendedmodeye geçtim ama hatam şu sql e envanterim kaydedilmiyor ama envantere eşya geliyor oyuna 2.defa giremiyorum ck atmadan çünkü positionda have not default value yazıyor bence ondan kaynaklıdır birde kendime silah para versem envanterimde gözükmüyor ama en azından para gözükmesede kullanılıyor çok yazdım biliyorum ?birde yere at butonunun yere atmak yerine silmesini istiyorum yazacağım bu kadardı extendedmode bilgim fazla olmadığı için biraz sıkıntı yaşadım ama olsun bu hataların fixlenebileceğini düşünüyorum kolay gelsin iyi forumlar
-----------------------------------------------
Düzenleme 2. kez giremememin sebebi bu ama silah veya para konusunda hiçbir hata düşmüyor
Evet extendedmode ağırlık sistemli şöyle mesela esx inventoryhud u disc gibi slotlu yapıyorlarya işte o yüzdende bana extendedmode lazım ama ağırlıklı işte dedğim gibi