MontanaV RP’ye Hoş Geldiniz!
FiveM Türkiye topluluğuna yepyeni bir soluk getiriyoruz!
Hem eğlenceli hem de kurallı rol yapmayı sevenler için özenle hazırlanmış bir sunucuyuz.
Deneyimli yönetim kadromuz ve profesyonel sistemlerimizle sizlere gerçekçi, akıcı ve keyifli bir RP ortamı sunuyoruz.
Illegal RP:
MontanaV sıfırdan Oluşturup herşeye Baştan başlayarak Lisanslı Scriptler ile oyuncuların Oyun Zevkini Gerekirse Sosyal Gerekirse Gun olarak Aile Sunucusu Olarak Oyuncuların Rolden Zevk alacağı şekilde Oyunun Tadına Çıkarması için Elinden Geleni Yaparak Gerekirse Script Getirek Oyuncunun istek önerisini göz önünde bulunurak Kendini güncelleyen sunucudur
MontanaV Nasıl Basvurabilirim?
Discord Sunucumuza Gelerek Sunucu Açılmaya Yakın Kayıtlar Alınmaya Başlayacaktır Rol Bilgisi Yeterli Olan Kişilere Whitelist Verilecek Gerekirse Ekip Alımı Gerekirse tek Kişi Olan Arkadaşlarıma Özenle İlgi Gösterip Sunucumuzun Tadına Çıkarmasınıa Sağlamalıyız
MontanaV Yaş Sınırı ?
Yaş Sınırı 18'dir
Ekip Alımı?
Sunucumuzda Aile,Çete ve Legal Ekiplere Kapımız Daima Açıktır Sizde Bu Kaliteli Roleplay Ortamını Özlüyorsanız Discord'umuza Aşşağıdaki Linkten Anında Katılabilirsiniz
FiveM Türkiye topluluğuna yepyeni bir soluk getiriyoruz!
Hem eğlenceli hem de kurallı rol yapmayı sevenler için özenle hazırlanmış bir sunucuyuz.
Deneyimli yönetim kadromuz ve profesyonel sistemlerimizle sizlere gerçekçi, akıcı ve keyifli bir RP ortamı sunuyoruz.
- Planlı & kurallı soygunlar
- Blackmarket sistemi
- Mafya, çete, uyuşturucu & silah ticaret
- iIllegal roller için birebir destek ve denetim
- Öne Çıkan Özellikler: Optimize edilmiş FPS dostu altyapı
- Aktif ve ilgili yönetim kadrosu
- Etkin destek sistemi ve hızlı ticket yanıtları
- Yayıncı dostu yapı & özel yayın kuralları
- Adaletli, tarafsız ceza sistemi
Bizimle Tanışın:- Mülakatlı alım
- Etkinlikler, yarışmalar, çekilişler
- MontanaV: Gerçekçiliğin merkezi, hikâyenin başladığı yer!
- Hazırsan karakterini yarat ve MontanaV dünyasına adım at!
- Ciddiyet eğlenceyle buluşursa MontanaV olur.
MontanaV sıfırdan Oluşturup herşeye Baştan başlayarak Lisanslı Scriptler ile oyuncuların Oyun Zevkini Gerekirse Sosyal Gerekirse Gun olarak Aile Sunucusu Olarak Oyuncuların Rolden Zevk alacağı şekilde Oyunun Tadına Çıkarması için Elinden Geleni Yaparak Gerekirse Script Getirek Oyuncunun istek önerisini göz önünde bulunurak Kendini güncelleyen sunucudur
MontanaV Nasıl Basvurabilirim?
Discord Sunucumuza Gelerek Sunucu Açılmaya Yakın Kayıtlar Alınmaya Başlayacaktır Rol Bilgisi Yeterli Olan Kişilere Whitelist Verilecek Gerekirse Ekip Alımı Gerekirse tek Kişi Olan Arkadaşlarıma Özenle İlgi Gösterip Sunucumuzun Tadına Çıkarmasınıa Sağlamalıyız
MontanaV Yaş Sınırı ?
Yaş Sınırı 18'dir
Ekip Alımı?
Sunucumuzda Aile,Çete ve Legal Ekiplere Kapımız Daima Açıktır Sizde Bu Kaliteli Roleplay Ortamını Özlüyorsanız Discord'umuza Aşşağıdaki Linkten Anında Katılabilirsiniz
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme: