Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Tanıtım Modern Mechanic - Gelişmiş Modifiye Menüsü, Fitment & Dinamik Ekonomi Sistemi(YAKINDA)

Moris54

Üye
FT Kullanıcı
Selamlar FiveMTürk Ailesi,
Bugün sizlere üzerinde uzun süredir çalıştığım ve FiveM sunucularındaki mekanik rolünü bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen Modern Mechanic scriptini tanıtmak istiyorum. Mevcut mekanik scriptlerindeki eksiklikleri (özellikle ekonomi suistimali ve kısıtlı modifiye seçenekleri) görerek, hem oyuncu hem de işletme sahibi için en optimize çözümü üretmeye çalıştım.

🚀 Öne Çıkan Özellikler:

• Modern 2 Sütunlu UI: Kategori ve parça seçimini hızlandıran, göze hitap eden şık arayüz.
  • Gelişmiş Fitment & Stance Sistemi: Aracın tekerlek genişliği, kamber (açı), yükseklik ve ofset ayarlarını milimetrik olarak yapabilme imkanı.
  • Dinamik Ekonomi (Abuse Engelleyici): Mekaniklerin kafasına göre fiyat yazmasını engelleyen, parça maliyetine dayalı akıllı fatura sistemi. (Maliyetin çok altında veya çok üstünde fiyat girilmesini sistem otomatik engeller).
  • Entegre Çekici (Towing) Sistemi: Mesafe bazlı ödeme alan, animasyonlu ve senkronize çekici görevleri.
  • Framework Uyumluluğu: ESX ve QBCore altyapılarını otomatik algılar (Auto-detect), kurulum zahmeti gerektirmez.
  • Yıpranma & Aşınma (Wear & Tear): Araç parçalarının zamanla eskimesi ve tamir gerektirmesi (Opsiyonel).
  • Detaylı Loglama: Yapılan her işlem, kesilen her fatura Discord Webhook üzerinden anlık olarak takip edilebilir.

🛠️ Teknik Detaylar:

• Altyapı: oxmysql ve State Bags kullanılarak en yüksek senkronizasyon ve performans hedeflenmiştir.
  • Resmon Değeri: Boşta 0.01ms - 0.02ms (Oldukça optimize).

💡 Sizce Neler Eklenmeli? (Geliştirme Fikirleri)

Scripti daha da geliştirmek adına siz değerli FiveMTürk üyelerinin fikirlerine ihtiyacım var. Aklımda olan birkaç fikir şunlar, sizce hangisi daha öncelikli olmalı veya sizin farklı bir öneriniz var mı?

Sizce bu scripti bir adım öteye taşıyacak özellik ne olurdu? Değerli yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//