- Discord
- renacgame
--- LOS SANTOS CITY HALL ---
LSCH Nedir? LSCH (Los Santos City Hall), Los Santos şehrinin yönetim, düzen ve karar mekanizmasını temsil eden resmî bir devlet kurumudur.
Amaç; şehir içi kamu düzenini sağlamak, devlet kurumları (departmanlar) arası koordinasyonu yürütmek ve otoriteyi sağlamaktır.
LSCH; plansız, düzensiz ve kopuk RP anlayışından uzak,
hiyerarşi ve disiplin temelli bir yapı üzerine kurulmuştur.
Bu gece itibarıyla birliğimiz faaliyete geçmiştir.
Discord linki:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kurucu ve doğrudan iletişim: renacgame
Birliğimiz bünyesinde toplam 25 rütbelendirme vardır. Fakat genel olarak sadece divizyonları ve yaptıkları işleri,görevlerini kısaca açıklamak gerekirse;
1. Belediye Yönetim Kadrosu:
Belediye Yönetim Kadrosu, LSCH’nin üst yönetim ve karar mekanizmasını oluşturur.
Bu kadro, sahada aktif görev yapmaktan ziyade emir, düzen ve otorite üzerine kuruludur. (Birlik içi düzeni ve hiyerarşiyi sağlamak,Kurum içi denetim ve düzenlemeleri yapmak,
Kurum içi kararlar almak ve uygulamaya koymak,Diğer kadrolara talimat vermek,Şehir yönetimine dair RP kararlarını belirlemek. ...)
2. Belediye Personeli Kadrosu:
Belediye Personeli Kadrosu, LSCH’nin aktif ve sahada en yoğun görev yapan birimidir.
Vatandaş ile birebir temas bu kadro üzerinden sağlanır. (İş yeri teftişleri yapmak,İş yeri ruhsatı ve belgeleri düzenlemek,Vergi işlemleri ve idari para cezalarını uygulamak,Vatandaşların dilekçe yazımına yardımcı olmak,Belediye binası içerisindeki tüm sosyal RP’leri yürütmek,Altyapı çalışmaları RP’leri,Kazı çalışmaları ve saha düzenleme RP’leri,Yapılan işlemler sonrası durum raporu hazırlamak. ...)
3. Park Ranger Kadrosu:
Park Ranger Kadrosu, belediyeye bağlı denetim ve saha kontrol birimidir.
Şehir içi ve şehir dışı alanlarda aktif olarak görev yapar. (Şehir içi ve kırsal alan devriyeleri,Kaçak av yapan kişilere yönelik denetim ve ceza işlemleri,Yanlış yere park eden araçlara cezai işlem uygulamak,Belediye binası altı ve belediyeye ait park alanlarında görev almak,Çekici çağırma ve çekici işlemlerini yürütmek. ...)
4. Coroner (Adli Tabip) Kadrosu:
Coroner Kadrosu, LSCH bünyesinde adli ve tıbbi inceleme görevini üstlenen birimdir.
Özellikle ölüm ve cinayet RP’lerinde kritik rol oynar. (Olay yerinde ölüm inceleme RP’leri yapmak,Cinayet veya şüpheli ölüm durumlarında inceleme yürütmek,CK içeren cinayet RP’lerinde detaylı adli inceleme yapmak,Yapılan incelemeler sonrası PD/SD’ye rapor sunmak,Cenaze işlemlerini yürütmek,Gömü ve defin RP’lerini gerçekleştirmek. ...)