Merhaba arkadaşlar ben Ali. Kendi oluşturduğum ekibime yeni üyeler arıyorum, yaptığımız rol tamamen gerçekçi amerikan polis rolüdür başvuru formunu doldurddukdan sonra 3 gün kadar akademi süreci olacaktır buda ekibe yabancılık çekmemeniz açısından yapılmaktadır ve öyle çok hard bişey değil temel bilgileri öğretiyoruz veya hiç bilmeyenlere öğretiyoruz yanlış bilenenleri düzeltiyoruz gibi. Ardından 1 Hafta Rookie dönemi daha sonrada Officer olarak göreve başlama.
Mentalim ve istediğim şey şu yaşayan bir karakol oluşturmak tüm birimleri ile beraber herkesin düngün rol yaptığı bir ortam ve sadece hırsız polis kovalamacası veya zenci polis çatışmasından ziyade daha çeşitli rol deneyimleri sunmak ve bunlarında yapılabildiğini göstermek istiyorum ilgilenenler discord sunucumuza buyursunlar. yabancılık çekmeyeceğiniz saygı çerçevesi içinde kasıntı olmayan bir ortama buyrun gelin.
Youtube kanalım;
Discord Sunucumuz;
Mentalim ve istediğim şey şu yaşayan bir karakol oluşturmak tüm birimleri ile beraber herkesin düngün rol yaptığı bir ortam ve sadece hırsız polis kovalamacası veya zenci polis çatışmasından ziyade daha çeşitli rol deneyimleri sunmak ve bunlarında yapılabildiğini göstermek istiyorum ilgilenenler discord sunucumuza buyursunlar. yabancılık çekmeyeceğiniz saygı çerçevesi içinde kasıntı olmayan bir ortama buyrun gelin.
Youtube kanalım;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord Sunucumuz;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.