Selamlar herkese, öncelikle hayırlı Ramazanlar.
Kendi ekosistemimizi ve özgün evrenimizi kurduğumuz, Los Angeles tabanlı (LS-RPG) projemiz için yanımda omuz omuza yürüyecek bir yol arkadaşı/ortak arıyorum. Projenin tüm teknik ve maddi altyapısı (VDS, Key, Paket, Botlar vb.) tarafımdan karşılanmaktadır.
Bir ortakta aradığım başlıca özellikler:
Sistemsel ve maddi hiçbir yükümlülüğünüz olmayacak. Sadece yönetimsel destek, fikir alışverişi ve çevre desteği bekliyorum. Birlikte sıfırdan, kaliteli bir topluluk inşa etmek isteyenler bana ulaşabilir.
Kendi ekosistemimizi ve özgün evrenimizi kurduğumuz, Los Angeles tabanlı (LS-RPG) projemiz için yanımda omuz omuza yürüyecek bir yol arkadaşı/ortak arıyorum. Projenin tüm teknik ve maddi altyapısı (VDS, Key, Paket, Botlar vb.) tarafımdan karşılanmaktadır.
Bir ortakta aradığım başlıca özellikler:
- Kafa Dengi Olmak: En önemli kuralımız karşılıklı saygı ve muhabbet. Enerjimizin tutması projenin geleceği için çok kritik.
- Çözüm Odaklı Yaklaşım: Tıkandığımız noktalarda fikir yürütebilecek, "Burayı şöyle aşabiliriz" diyebilecek vizyona sahip olması.
- FiveM Çevresi: Topluluğu canlandırabilecek, geniş bir çevreye sahip ve oyuncu ilişkilerinden anlayan biri olması.
Sistemsel ve maddi hiçbir yükümlülüğünüz olmayacak. Sadece yönetimsel destek, fikir alışverişi ve çevre desteği bekliyorum. Birlikte sıfırdan, kaliteli bir topluluk inşa etmek isteyenler bana ulaşabilir.
Not: "Sadece yetki alayım, takılayım" diyenler değil, gerçekten bir şeyler üretmek ve sunucuyu büyütmek isteyen dostları bekliyorum.