Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Kilit.

BigBoss

Üye
FT Kullanıcı
Konu kilitlenebilir.

Daha fazla boş yapan insanlara tahmüle gerek yok. Ücretsiz şekilde birden fazla bulunan paket halinde RAR olarak paylaşımda bulunacağım.

iyi forumlar dilerim. Beni isterseniz banlayabilirsiniz sayın yöneticiler fakat gereksiz insanlar olduğu sürece sadece kendi kalitenizi kaybediyorsunuz.

DF
Son düzenleme:
Fire.network de bu script satışta türkçeleştirmişsiniz sadece?

DF
Fire.network de bu script satışta türkçeleştirmişsiniz sadece?
Tabiki oradan alıp test edebilirsiniz çalışıyormu çalışmıyormu öğrenebilirsiniz, Ama oradan alınma bir sistem değil. Artık şu foruma girdiğimiz zaman ön yargılı insanları görmeyelim becerebiliyorsanız buyrun yapın aynısı.

DF
Tabiki oradan alıp test edebilirsiniz çalışıyormu çalışmıyormu öğrenebilirsiniz, Ama oradan alınma bir sistem değil. Artık şu foruma girdiğimiz zaman ön yargılı insanları görmeyelim becerebiliyorsanız buyrun yapın aynısı.
Ben aldım oradan gayet güzel çalışıyor. Hatta ücretsiz paylaşmayı bile düşünüyorum. Site: fivem.network

DF
Ben aldım oradan gayet güzel çalışıyor. Hatta ücretsiz paylaşmayı bile düşünüyorum. Site: fivem.network
Vaybe bende arkadaşların videosunu izleyip helal olsun TR platformu geliştirilen sadece yabancıların cebiymiş :D

DF
Gereksiz insan topluğundan başka birşey değilsinzi gerçekten daha 2 satır kod yazmayı bilmeyen adamlar buraya gelip sağa sola ahkem kesiyorsunuz. Gerçekten buranın kalitesini düşüren insanlarsınız sizler. Baktığınız zaman aslında güzel bir foruma benziyor ama bazı belli başlı kişiler yüzünden giren birdaha durmuyor. Her konu altına bir yorum o öyle bu böyle. Neyse toplu olarak yazdığım şeyleri kimse üzerine alınmasın kimsenin kalbini kırmak istemiyorum tabiki

DF
Gereksiz insan topluğundan başka birşey değilsinzi gerçekten daha 2 satır kod yazmayı bilmeyen adamlar buraya gelip sağa sola ahkem kesiyorsunuz. Gerçekten buranın kalitesini düşüren insanlarsınız sizler. Baktığınız zaman aslında güzel bir foruma benziyor ama bazı belli başlı kişiler yüzünden giren birdaha durmuyor. Her konu altına bir yorum o öyle bu böyle. Neyse toplu olarak yazdığım şeyleri kimse üzerine alınmasın kimsenin kalbini kırmak istemiyorum tabiki
Kardeşim sen takılma bunlara meyve veren ağacı taşlarlar, bunları kafana takmana gerek yok konuyuda tekrardan aç. Bir kaç kişinin lafına takılmana hiç gerek yok. İyi forumlar.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//