Kick’te yayın yapan biriyim ve şu sıralar aktif, sosyal bir FiveM sunucusu arayışındayım.
2019’dan beri FiveM oynuyorum ve toplamda 2.5k saatim var. Yani bu dünyaya hem oyuncu hem de yayıncı olarak fazlasıyla alışığım.
Benim için önemli olan şey sunucunun kaç kişi çektiği değil, içeri girdiğimizde insanların eğlenip eğlenmediği, sohbet döndüğü ve birileriyle karşılaşıp etkileşim yaşayabildiğimiz bir ortam olması.
Bir gün yayın açıp ertesi haftaya kadar açmayanlardan değilim, ciddi olarak 2. işim gibi Yayıncılık yapmaya başladım. Kick'teki yayınlarımda her zaman yayın başlığına sunucu adı ve bilgilerini eklerim. Ayrıca TikTokta çok aktif biriyim ve yaklaşık canlı natural +1600 takipçim ve 160.000 Beğenim var.
Ayrıca bir yayıncı olarak, sunucudaki yetkililerin yayıncılarla ilgilenmesi, etkinlikler, içerik fikirleri ya da RP desteği konusunda yardımcı olmaları benim için büyük artı olur.
Eğer topluluğunuzda samimi bir ortam varsa, oyuncular sıkılmadan zaman geçiriyorsa ve yayıncı dostu bir yaklaşımınız varsa — gelin konuşalım, belki güzel bir iş birliği doğar!
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.